2777
2789
عنوان

دوست ندارم حسودی کنم ولی

244 بازدید | 19 پست

ولی شوهر دختر خالم از همممه نظر عالیه

نماز اول وقت

با اخلاق 

اهل حلال حروم(حتی خمس و زکات پولشو میده)

خانواده دار

پولدااار

خوشگل و خوشتیپ

بعد خیلی مقید و متعهده ولی اصلا خانومشو اجبار به حجاب و اینا نمیکنه

دختر خالم کار میکنه ولی میگه همه خرجمو شوهرم میده اصلا رو حقوق من حساب نمیکنه

بعد شوهرش خیلی از نظر روحی درکش میکنه و همراهشه 

حتی اگه با کاری مخالف باشه میگه بازم نظر تو مهمه

بعد حالا من بدبخت

شوهرم معتاد 

خیانتکار

دروغ گو و دو رو

فقط زبون بازه که باعث شد گولشو بخورم هنوزم زبونش منو خام میکنه وگرنه میرفتم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید فقط ظاهر باشه و باطنن دعوا داشته باشن تو زندگی و اینکه حصرت نخور و ببین دختر خالت چکار کرده تو زندگیش که تو نکردی مثلا شاید با ایمان تر بوده و یا خنوادش خیلی دعای خوب براش می کردن 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اينطوری که فکر میکنی نیست 

دنیا واسه همه داره! 

هرکسی یه جور فقط ما خبر نداریم و ظاهر قضیه رو میبینیم. 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

کلا وقتی زندگی به کامه آدم راحت تر فعالیتای دینیشو انجام میده

ولی اون ایمانی ناب تره که تو سختی ها هم باشه و اون ایمان شاید آبکی باشه البته شاید چون شهدایی هم داشتیم که از خونواده های خیلی پولداری بودن

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

والا منم حسرت خوردم البته حسودی یعنی اینکه دلت بخواد دختر خالت طلاق بگیره یا زندگیش بهم بخوره

حصرت خوردن هم خوب نیست 

ولی اون ایمانی ناب تره که تو سختی ها هم باشه و اون ایمان شاید آبکی باشه البته شاید چون شهدایی هم داش ...

قطعا

این دوستمون هم میگم زیاد غبطه مذهبی بودن ایشون رو نخوره آدم وقتی با مشکلات سر و کله میزنه احتمالش بیشتره وقت کمتری بتونه بزاره یا حتی دل مشغولیای زیادی داشته باشه 

نمی‌گم هم حتما اون آدم بدیه شایدم تو سختی همینجوری بود 

ولی شایدم اون شرایط رو نداشت انقدر معتقد نبود 

قطعااین دوستمون هم میگم زیاد غبطه مذهبی بودن ایشون رو نخوره آدم وقتی با مشکلات سر و کله میزنه احتمال ...

درسته ❤️