2777
2789
عنوان

8صب برامون مهمون اومده ن زنگی نه خبری

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 44 پست
بزار بزنن تو این جور چیزا به حرف هیچکس اهمیت نمیدم ..میگم اگه به خاطر خوردن میان که نیان بهتره

اره والا 

بابام ک نیست تا شب 

نمی‌دونم چیکار می‌خوان بکنن

بیا توت فرنگی بردار🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ادب حکم میکنه قبل از رفتن خونه کسی اطلاع بدید و هماهنگ کنید

دوم الان دیگه قدیم نیست که بری خونه کسی ی روز و دو روز بمونی هم خرجا بالاست هم همه مشغله زیاد دارند

یکی نیست بهشون بگه حالا طرفتون باشعوره در رو باز میکنه بهترین پذیرایشو انجام میده شما که نباید سوء استفاده کنید

چقد شبیه خونه ماس همیشه خدا مهمون همیشه طفلی باباهامون همیشه میگم خدا ب ی ذره حقوقت برکت بده با این حجم مهمونا خداروشکر بازم سایفون بالا سرمون باشه مهمون بیاد بره  خونه ما طوریه یکی دوروز کسی نیاد تعجب داره

ما چند سال پیش که شهرستان بودیم همین مشکل رو داشتیم ، چند بار که در رو باز نکردیم طرف مقابل درست شد ...

دوبار عمم اومد در زد نبودیم خونه رفته همه جا پر کرده اره صدا خنده هاشون‌ میومد درو باز نکردن

بیا توت فرنگی بردار🍓

چقد شبیه خونه ماس همیشه خدا مهمون همیشه طفلی باباهامون همیشه میگم خدا ب ی ذره حقوقت برکت بده با این ...

دقیقاا 

آخه می‌دونی شانس امروز هیچی تو خونمون نبود نه میوه ن هیچی فقط چایی شربت خوردن حالا خداروشکر رفتن زود بابام نبود سر کاره وگرنه تا شام میموندن

بیا توت فرنگی بردار🍓