2777
2789
عنوان

ازدواج کردن ربطی ب خوشگلی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 54 پست
یه دختری هست بهتون بگم از سیندرلا خوشگلتره باورتون نمیشه اما مجرده و در حسرت یه خواستگار.من علاوه بر ...

سلام ببخشید میشه درخاستمو قبول کنید یه سوال راجب زیارت عاشورا و سوره واقعه داشتم ازتون ک تاپیک زدین‌

سلام ببخشید میشه درخاستمو قبول کنید یه سوال راجب زیارت عاشورا و سوره واقعه داشتم ازتون ک تاپیک زدین‌

همینجا بگید گلم

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجا بگید گلم

ببخشید مزاحم میشم شما تاپیک زدید روز هشتاد دوم‌ سوره واقعه میخاستم بپرسم تو این مدتی ک ب خوندن سوره واقعه و زیارت عاشورا مداومت کردین 

آیا اثرات خاصی هم دیدین ؟؟؟

چون میخام شروع کنم ب خوندن نیاز ب انگیزه دارم اگه میشه کمک کنید خیلی ممنون میشم 🙏

ببخشید مزاحم میشم شما تاپیک زدید روز هشتاد دوم‌ سوره واقعه میخاستم بپرسم تو این مدتی ک ب خوندن سوره ...

من ۹۰ روزه دارم میخونم شاید باورت نشه اما زندیگم داره دگرگون میشه تحولاتی ب زندگیم داده شده عین زلزله اولش همه چی آروم بود دلم میخواست تغییراتی تو زندگیم ببینم اما محال بود معجزه لازم داشت رسیدن ب اون چیزایی ک نیخواستم . شروع کردم ب خوندن و دائم خوندم یهو زندگیم از حالت یک نواختی رفت ب سمت سخت شدن و سخت شدن و سخت شدن هزاران اتفاق افتاد  اتفاقی ک دلمو میرنجوندک اگر بگم میگی رمانه و من همچنان میخوندم .

اما از دل اون اتفاقای زشت دارم ب آرزوهایی ک محال میدونستم میرسم یکم مونده تا رسیدنم بهشون اما دیگه آرزوی محال نیستن یکم پامو بلند کنم دستم بهشون میرسه .

خواستم بگم بخون معجزه میبینی و جالبه الان ک دارم بهشون فکر میکنم تمام این سختیا و تلاطم ها ک بوجود اومد همشون یه موی رگی ب آرزوی محالم نزدیکم کردن 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

من ۹۰ روزه دارم میخونم شاید باورت نشه اما زندیگم داره دگرگون میشه تحولاتی ب زندگیم داده شده عین زلزل ...

وای جدی میگی ینی اینقد اثر داره ؟؟؟چقد دلم روشن شد ممنونم واقعا💝💝💝

اثری ک شما دیدین معنوی بوده مالی ؟؟؟از زیارت عاشورا حاجت مالی گرفتین یا مالی ؟؟؟

ببخشید دوباره سوال میپرسم ولی خیلی خیلی برام مهمه 

من چهره  زیبایی تدارم  یعنی قدم کوتاه هست  پوست سبزه و زشت زشت هم نیستم 

وقتی دبیرستان خیلی زرنگ بودم ،شاد و مودب و خوش اخلاق ، خواستگار زیاد داشتم ،قبول نکردم بیشتر میخواستم درس بخونم ، کنکور قبول نشدم  کل اعتماد به نفس من ار بین رفت خیلی وزنم بالا رفت پوستم تیره شد به؟سلامتی خودم اهمیت ندادم از اجتماع دور شدم وکلی بیماری و الان 35 مجرد

زیبایی مهم نیست ، اعتماد به نفس ، اجتماعی بودن ، روحیه ی خوب داشتن ،... این خیییلی مهم اند

وای جدی میگی ینی اینقد اثر داره ؟؟؟چقد دلم روشن شد ممنونم واقعا💝💝💝اثری ک شما دیدین معنوی بوده مال ...

از واقعه حاجت مالی بسیار خوبی گرفتم از زیارت عاشورا مثل اینکه فکر کن داخل یه روستای دور افتادا ام آرزو کردم از تهران ک پایتخته با دستای خالی خونه بخرم کلی مشول و سختی پیش اومد بلا مصیبت هوار شد سرم یهو شوهرم با خانوادش درگیر شد بدبختی پشت بدبختی الان رفته تهران دنبال خونه میگرده  این برا من مثل معجزه بود

اتفاقا ربط داره حالا نمی دونم چرا تو نی نی سایت چنین جوی راه افتاده که نه ازدواج به خوشگلی نیست و... ولی هست تو واقعیت خیلی مهمه تا خوشگل نباشی کسی نمیاد سراغت اصلا 

یک در هزار طرف چه شانسی داشته باشه وگرنه ۹۹ درصد موارد من دیدم خودم همه عاشق قیافه طرف میشن اول الان هم که زیبایی دیگ حرف اول رو میزنه

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

عزیزم چقد براتون خوشحال شدم...واقعا از اینکه هنوز زنایی قوی معتقد و صبوری مث شما وجود دارن از ته دلم خداروشکر میکنم وخوشحالم 

خیلی ممنون ک جواب دادین چون خیلی دنبال انگیزه بودمو نداشتم مرسی ک جواب دادین عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فقط خواهر باید حتما پشت سرهم بخونم اگه بینش فاصله بیفته  بعد  ادامشو بخونم اشکالی نداره ؟؟

عزیزم هرموقع وقت داشتی جواب بده عجله ای ندارم گلم