نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
۱۲۰ متره. یه سرویس داره. نخریدم هنوز. اگه تجهیز انقدر هزینه داره پولم نمی رسه به خرید خود خونه.
بستگی به انتخابت داره ولی بخر میتونی یه مدت بدون کابینت باشی و شیر آلات دست دو نصب کنی به مرور تعویض کنی
ولی در کل بستگی به انتخابت داره کابینت از متری ۸ تومن هست تا ۲۰ روشویی هم از یه تومن تا ۲۰ شیر آلات بستگی به مارکش متفرقه تا برند من یه سرویس رو شودر زدم حدود ۲۰ شد یکی رو متفرقه که حدود ۷ در اومد قیمتهام برا پارساله والا هنوزم خونمون خرج داره فعلا متوقف کردیم
ببین دوست من خیلی وضع مالی خوبی دارن تو بهترین نقطه شهر یه خونه ۲۵۰ متری خرید ولی دستشون خالی شد و دو سال بدون کابینت سر کرد اون روزا گذشت ولی الان خونه رو به بهترین نحو تجهیز کرده. الان هم که همه چکی میفروشن
عزیزم یعنی می تونم شیر و سینک رو بدون کابینت نصب کنم؟
یه کابینت سینک دار دست دو میتونی بذاری به نظر من تو این اوضاع خونه خریدن خیلی مهمه کم کم دستتون پول میاد انجام میدید بازم بستگی به روحیات و صبر خودت داره