2777
2789
عنوان

دلم گرفته ای کاش منم خوشگل بودم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 28 پست
من مطمعنم همتون خیلی خوشگلیددد

ولا دیروز یکی که همشهری خودمه پیام داد بهم که باهم باشیم گفتم ن گفت هردو ضربه خوردیم گفتم از قیافم راضی نیستم نمی‌تونم بیام بیرون گفتم من که مجبورت نمیکنم بیایی بیرون بعد گفتم نمی‌تونم باهات باشم ولی چت باهات میکنم گفت تو اعتماد به نفس نداری گفتم اره ندارم گفت مجبورت میکنم که اعتماد به نفس داشته باشی خودتو تغییر بدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مگه ادم زشت وجود داره؟بخدا هر کسی یجور قشنگه..چرا به حرفشون اهمیت میدی؟باور کن این حرفایی که الان میزنی همش بخاطر اینه که اعتماد بنفستو تو اون خونه ازت گرفتن..همین الان اگه عکستو بزاری همه ازت تعریف میکنن..مستقل شو به خودت برس لباسای قشنگ مسافرت خوب دوستای خوب باشگاه و..اینا حالتو خوب میکنه خودتو از خودت راضی میکنه یهو ب خودت میای میبینی انقد داره بت خوش میگذره ک اصلا دلت نمیخاد ازدواج کنی..عزیزدلمم دوست خوبم ازدواج ب هر قیمتی خوب نیست..بخاطر حرف خانوادت ایندتو خراب نکن

ولا دیروز یکی که همشهری خودمه پیام داد بهم که باهم باشیم گفتم ن گفت هردو ضربه خوردیم گفتم از قیافم ر ...

مشکل فقط اعتماد بنفسه‌ وقتی که خودتونو دوست داشته باشید و چیزی که هستین رو قبول کنین تازه متوجه میشین چقدر زیبایین

عزیزم من خیلی خیلی لاغرم بیش از حد در حدی ک مثلا مجردیم همه مسخرم میکردنا همه اخلاقم خیلی بد بود جوری ک میگفتن هیچکس تورو نمیگره چرا چون ما شهرستانیم همه همدیگر میشناسن اما همسرم اومد خواستگاریم منو پسندید گفت ب اندامتم مسکل ندارم   صورتم پوستم چسبیده ب استخونم   کسی ک ب دلش بشینی ب اینا فکر نمیکنع هرجور و هر سلیغه وجود داره خودت منو ببینی دکتر تغدیع معرفی میکنی 

مشکل فقط اعتماد بنفسه‌ وقتی که خودتونو دوست داشته باشید و چیزی که هستین رو قبول کنین تازه متوجه میشی ...

گفت بیا باهم باشیم گفتم نمیتونم اینا گفت خدا بزرگه شاید قسمت خودم بشی اخه مگه ما دل نداریم مگه من زشت دل ندارم 

۲۰از نظر خودم معمولیم و اطرافیان همه میگن سنت کمتر میخوره ولی خانوادم اینجوری فکر نمیکنن

بابا هنوز زوده برا ازدواج 

همینکه خودت راضی ای و دیگرانم تعریف بیبی فیس بودنتو کردن یعنی زیبایی و اینکه خانواده بعضی وقتا به حساب اینکه میخوان ازت محافظت کنن یا یه کدورتی تو دلشون هست از قدیم از اینکارا میکنن که یجورایی تلافی بشه اگه با هیکلت کنار نمیای میتونی ورزش کنی خوش فرم کنی هیکلتو ، من دوباره میگم حس میکنم از اون دافایی اعتماد بنفس نداری فقط

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...

خدانکنه اسی جانان شاءالله ازدواج خیلی موفق داشته باشی و خوشبختِ خوشبخت بشی طوری که بیای اینجا خبرشو ...

ممنون عزیزم 

تو رو خدا از ته دلت برام دعا کن که خوشبخت بشم و یه ازدواج خوب نصیبم بشه❤️

انشاالله شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بده 

ولا دیروز یکی که همشهری خودمه پیام داد بهم که باهم باشیم گفتم ن گفت هردو ضربه خوردیم گفتم از قیافم ر ...

چه داغون. واقعا بهش گفتی من زشتم بیرون نمیام ولی باهات چت میکنم ؟😑