2777
2789
عنوان

چقد تو نی نی سایت آدمو میترسونن

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 75 پست

چطور دلت میاد نفس پاک رو قطع کنی؟وقتی اون بالایی بهت یه کوچولویی میده نگران نباش خودش حواسش هم به مامانش هم به خودش و زندگیش هست اگه یسری اتفاقا میوفته حمکته که ما قضیه پشتشو نمیدونیم اصلا استرس نداشته باش خدا هواتو داره

اگر در درس عربی مشکلی دارید درخدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور دلت میاد نفس پاک رو قطع کنی؟وقتی اون بالایی بهت یه کوچولویی میده نگران نباش خودش حواسش هم به ما ...

من الان افسردگی گرفتم حتی خواب نمیرم خونم انگار بمب زدن تو شهر غریبم احساس خفگی میکنم دیگه از همه جا بریدم تو دوراهی سختی گیر کردم 

بارداری سوم خطرناکه؟؟؟؟ بعد همه اینایی ک ۳ بچه ب دنیا آوردن و هر ۳ بار سزارین بوده چرا چیزیشون نشده؟

الان تو یع تایپکی یکی گفته بود سزارین سوم هر دکتری قبول نمیکنه باید زیر میزی بدی اونم زیاد شاید یکیشون قبول کرد

من الان افسردگی گرفتم حتی خواب نمیرم خونم انگار بمب زدن تو شهر غریبم احساس خفگی میکنم دیگه از همه جا ...

دورت بگردم یکم از فضای اینجا دور شو به خودت برس قراره یه مهمون کوچولو بیاد خونت با این فکر های الکی هم خودتو هم همسرتو هم اون کوچولوتو اذیت میکنی پاشو اگه میتونی کاراتو انجام بده مثبت فکر کن چون فکر منفی باعث میشه اگه اون اتفاق هم نخواد بیوفته فکرت باعث میشه همون بشه

اگر در درس عربی مشکلی دارید درخدمتم

الان تو یع تایپکی یکی گفته بود سزارین سوم هر دکتری قبول نمیکنه باید زیر میزی بدی اونم زیاد شاید یکیش ...

ن بابا اینجوریام نیس

زن دایی من ۳ تا بچه هاشو با فاصله‌ ی سال ، دو سال سزارین کرد

ب جای نی نی سایت برو دکتر سوالاتتو بپرس خیالت راحت شه

شما بارداری نباید استرس داشته باشی

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

عزیزم باور نکن این حرف ها رو. توی مجازی همه هر حرفی بخوان می زنن. اصلا شما از کجا می دونی پشت اون کاربری کیه؟ 

علم انقدر پیشرفت کرده که دیگه برای یه سزارین معمولی کسی نمی می‌ره. خیالت راحت. 

راستی هم سنیم.و من بچه دوم رو باردارم. سن بچه هامون هم دو سه هفته فرق می کنه😀