2777
2789
عنوان

طلاها مجردیمو رو کنم یا نه

577 بازدید | 57 پست

بچه ها همسرم حامی مالی نداشت از روز اول قبل خواستگاری هم گفت

همین الانم نصف اقساط و وام ها بامنه، خرجمم نسبت به مجردی یک سوم کردم. بنظرتون طلاها مجردیمو رو کنم یا رفته بدونم اگر اوردم توی زندگی؟ 

جاشون میخره بنظرتون واسم یانه دیگه؟ 

نگید بنامت بزنه همین الانم قراره سه دانگ سه دانگ بشه و همین الانم نصف هزینه ها بامنه

نه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهنه نه خوبی حدی داره ......مرداتاهینکه ساپورت میشن خوبن ۵دقیقه دیگه اش فراموش .....

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

نه،رو نکن.

به قدر کفایت تو هزینه‌ها کمکش هستی.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

اسی ما همسرتو نمی شناسیم ولی به نظرم اگه هی شما بیاری اون تلاش نمی کنه..و رانت به همه چیز می رسه پس قدرشو نمی دونه البته شاید همسر شما این طور نباشه...

اگه نیاز مبرم داری بیار خوب‌ 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز