2777
2789
عنوان

طلاها مجردیمو رو کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ماشین هم نگیرهمن اینکارو کردم ماشین خریدمماشین خودشو فروخت واسه منو سوار شد بعد چند سال ماشین منم ...

آهان پس بره یواشکی زمین بخره یا داشته باشه طلاهاشو ولی به شوهر نده الان دوست من رفت طلاشو فروخت شاسی بلند خریده اصلا سوارنمیشه به شوهرش هم نمیده توی پارکینگ خونشه

همه نوشتن نه ای کاش دلیل و منطق میاوردید بعد میگفتید چرا ن

خواهرمن کدوم مردی ذات درست درمونی داره ۲۳ساله کل بارزندگی رودوشمه طلااینقدرفروختم وتوهین شنیدم که نگومیدونی آخرین انگشتری روچطورازدستم درآوردعروشی خوارش بودازانگشتم دراوردخداروگواه میگیرم روش گذاشت یه انگشترگنده کرددستش ...چندروزبعدش پیش مادرشوهرم گفتم میدونی انگشترچطوری جورشدگفتم اینجوری بوده واونجوری برگشت گفت وظیفه اش بوده.....بعدزنجیرموفروخت برای برادرش ......همین فرمونورفت جلوابروتوفامیل ندارم دریع ازیه تیکه ....پولی که بیادمیگم میخوام یه تیکه بخرم آبروریزی میکنه به غلط کردن می‌افتم......مازنهابایدوبایددلمون برای جگرگوشه خودمون بسوزه نه جگرگوشه مادرشوهر....

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

وای ذقیقا حتی ضامن وامشم من پیدا کردم از فامیل و خانواده خودم و دوستمخانواده خودش ب کتفشونم نیست فقط ...

باور کن آخرش میگه وظیفت بود ، فکر نکن ازت تشکر می کنه سیاست داشته باشه اگه به مشکل خورد نه پای خانواده رو بکش وسط نه خودتو بگو عزیزم خدا بزرگ ان شاءالله درست میشه همه مثل ما هستند و..... ولی از خودت مایه نزار که آخرش چیزی دستت رو نمیگیره

جدی؟ دراین حد؟

خداشاهدمیگیریم پشیمون میشی ......کوچولوکوچولوجمع کن شده یه زمین توبدترین جابگیربه اسم خودت بزن  .......اعتمادنکن به اینجامیگن شوهرم من خوبه .....ازماهایی که ینی ازمون گذشته درس عبرت بگیر

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

خودش ک خوبه ولی امان از مادر پرروشک پشت سر هی پرش میکنهبمن زنگ میزنه با شوهرت همکاری کن. چقدر حقوق م ...

وا 

ارتباطتو باهاشون کم کن به شوعرت هم بگو اگه میخای ارتباطتمون خوب باشه باید مدیریت کنی من شوهرم مدیریت میکنه نه میذاره من پشت سرشون بد بگم اوناهم حق ندارن پشت سرمن جلوش بگن

باور کن آخرش میگه وظیفت بود ، فکر نکن ازت تشکر می کنه سیاست داشته باشه اگه به مشکل خورد نه پای خانوا ...

وای ننه اش که همینقدرخودشو زده علی چپ یک ریال کمک نمیکنه فقطپشت سرم میره میگه چرا مبلارو تو خریدی بابای دحتر وضعش خوبه بگو کمک کنه

پررو