2777
2789

مثلاً الان شوهرتون 

خواب باشه به خوابشم حساس باشه،  میاد از بچه ها مراقبت کنه تا شما یک ساعته برگردین؟؟

من که حسرتش موند به دلم 

هرجا میرم باید دنبال خودم بکشونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کجا میری که همیشه باید بچه ها رو هم با خودت ببری؟

من تا الان که دخترم دوسالو سه ماهشه دوبار 5,6ساعته گذاشتم پیشش که تا اومدم کلی غر زد سرم یبارم چند روز پیش بود که اونم یکی دو ساعتشو خواب بود دخترم بعدشم بیدار شده بود اصلا اذیت نکرده بود

اگه خواب باشه من اصلا نمیتونم تکون بخورم چون بیدار میشه و تا شب سر درد داره کلا تلفن و موبایل هم سایلنته خودمن نباید تق تق کنم چه برسه به اینکه پاشم لباس بپوشم برم بیرون  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ب خوابش حساسه و اصولا وقت استراحت براش خیلی مهمه چون تایم کاریش زیاده

منم سعی میکنم تو اون ساعتا بچهارو آروم نگهدارم و کار خاصی انجام نمیدم

اما بقیه تایما اگ خونه باشه داره اگ نباشه میرن پیش جاریم یا مادر شوهرم

شما کسی اطرافت نیست؟

آره.. شوهرمم نباشه میزارمش خونه مادرشوهرم اینا

واسه من که همشون دورن 

من حتی دیگه زندگی میکنم کمکی ندارم 

هرجا برم باید بچه هامو ببرم 

دو سه بار سرم وصل کردم اینا پیشم بودن