2777
2789
عنوان

کار بیرون داشته باشید بچه ها رو نگه میداره

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 60 پست

نه والا تو خونه باهم بغل میگیره ولی اینکه بزارم پیشش برم بیرون نه ، اصلا کجا میخام برم چیکار میخام بکنم ، افسرده ام شدم ، شوهرم انقد تنبله تو این گرمای تابستون بیشتر از ۱۵ روزه کولرمون خراب شده درست نمیکنه ، دیشب انقد ناراحت شدم ، بعد اینکه به بچم شیر دادم ، با بالشت بادش زدم تو خواب یجوری حسرت کشید و لبخند میزد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه کجا میری که همیشه باید بچه ها رو هم با خودت ببری؟من تا الان که دخترم دوسالو سه ماهشه دوبار 5,6سا ...

باید برم دخترمو پیش دبستانی ثبت نام کنم 

قبلش باید کپی بگیرم 

و مغازه برم مرغ هم بخرم

اگه خواب باشه من اصلا نمیتونم تکون بخورم چون بیدار میشه و تا شب سر درد داره کلا تلفن و موبایل هم سای ...

نه این حالا خوابش سنگینه با هیچی بیدار نمیشه 

واسه همین نمیتونم بسپرم

نه این حالا خوابش سنگینه با هیچی بیدار نمیشه واسه همین نمیتونم بسپرم

حالا کارت واجبه؟من کلاودور کار صبح زودی رو خط کشبدم  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
از مامانت نمیتونی کمک بگیری؟

نه مامانمم پشم نیست 

من کم پیش میاد کار بیرون داشته باشم 

مگه اینکه دکتر برم مریض باشم 

یا بانک بخوام برم 

اینجور چیزا 

واسه خرید بازار بچه ها رو میبرم 

باید برم دخترمو پیش دبستانی ثبت نام کنم قبلش باید کپی بگیرم و مغازه برم مرغ هم بخرم

چند سالشونه؟

در و باز کردی از بیرون کلید بنداز و زبانه در و با کلید بچرخون و در و بکش و بعدش زبانه رو آروم ول کن اینجوری در اصلا صدا نمیده

اگه اعتقاد داری یه آیة الکرسی هم بخون و فوت کن سمت بچه ها بعدش برو