2777
2789
عنوان

میخام از دست شوهرم فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 30 پست
خوش بحالت که شوهرت باهات حرف میزنه به حرفت گوش میدهاین باهام خرف نمیزنه حداقل ن بوسی ن حرفی هیچی فقط ...

کاش پیشت بودم بغلت میکردم 

درست میکنم 

امیدوارم محبتی که میخای رو از شوهرت بگیری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه ولی نه اصلا این کار رو نکن باید شوهرت در جریان حاملگی شما باشه از الان عادتش بدی بری تا ...

حاملگیه اولمه میدونی ازین ناراحتم ن از نامزدی حالشو بردم ن عروسی اینم از حاملگیم

سلام . بهش بگید که انسان وابسته. به روابط. عاطفی . احساسی هست مخصوصا خانوم ها که. خیلی حساس هستند نسبت به آقایان. بهش توضیح بدید که همه کار می‌کنند اگه اینجوری. باشه همه باید بد اخلاقی کنند و. نه نمیشه دیگه 

اگه از قبل بوده باید حلش میکردی با حاملگی رفتارش تغییر کرده اون فرق داره 

رابطه جنسی شاید ندارین 

سعی کن وقتی میاد گله و شکایت نکنی 

از این له بعد سعی کن کمتر حرف بزنی اون بیاد طرفت 

برای تلویزیون نگاه کردن دو نفری فیلم و سریال خانگی دانلود کن شب اومد ببینین تخمه بخر بخورین

با این اوصاف چرا گذاشتی باردار بشی

امید بابام فقط به منه آبجیم طلاق گرفته من که نمیتونم طلاق بگیرم با این وضع هم که کمبود محبت دارم گفتم یچور پیش میاد با یکی اشنا میشم و رابطه بوجود میاد گفتم همین بهتر بچه دار بشم باهاش سرگرم بشم بزرگ شه برام رفیق بشه

حاملگیه اولمه میدونی ازین ناراحتم ن از نامزدی حالشو بردم ن عروسی اینم از حاملگیم

میفهمتت ولی واقعیتش شرایط اقتصادی بده و غرهای شوهرت برای این نیست بگه بچه نمیخواد یا ناراحته

فقط داره فشارش رو کم میکنه

سرتوگوشی کردن تلویزیون نگاه کردن یه جور تخلیه ی روانیه اونم داره از اون مشغله ها فرار میکنی شاید ببینی یه ساعته داره گوشی نگاه میکنه اصلا حواسش نیست دور و برش چه خبره

بهتره خودت رو ناراحت نکنی حرفهاتم به صورت خبری بگو نه غرغر نه ناله