بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
چرا هست بلاخره صبحونس چه فرقی داره مهم اینه که صبحونه رو بخوری هر روز فرقی نداره که چی باشه چون انرژی صبحونه برای بدن خیلی فرق میکنه
توجه ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،
منم صبح زود ساعت 10 بیدار میشم تا صبحونه بخورم و برم سر کار ساعت 11 هست
ماشاالله امضارو
نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)). فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍. سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r). پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍
منم صبح زود ساعت 10 بیدار میشم تا صبحونه بخورم و برم سر کار ساعت 11 هست
حس میکنم خودتم شبیه پروفتی
نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)). فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍. سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r). پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍
به سلامتی سه لاشی قاضی، متهم، ناشی به سلامتی سه دلبر مادرم، پدرم، عشقم به سلامتی سه کس ناموس، رفیق، وطن به سلامتی سه همراه رفیقم، گوشیم. پیکم به سلامتی سه مکان خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂
به سلامتی سه لاشی قاضی، متهم، ناشی به سلامتی سه دلبر مادرم، پدرم، عشقم به سلامتی سه کس ناموس، رفیق، وطن به سلامتی سه همراه رفیقم، گوشیم. پیکم به سلامتی سه مکان خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست