2777
2789

وزن داخواهم ۶۵ هست

الان ۶۱ ام با ۱۷۱ قد

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوااام 

سخت نباشه توروخدا 

من نمیتونم هر روز تخم مرغ یا سیب زمینی یا ماکارونی بخورم

اشتهامم اونقدی نیس که هر چی دستم اومد بخورم ولی خیلی دوس دارم ۵ کیلو اضافه کنم تا ماه دیگه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
هر یدونه خرما خشک با نصف استکان اب بخور و پودر سنجد و پودر جوانه گندم با ماست بخور شب ها . ادویه و ف ...

خرما با شیر نخورم ؟

ادویه و فلفل رو نمیشه حذف کرد 

غذا بی مزه میشه🥴

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

چجوری ؟چی بخورم ؟

اول کالری شماری کن

به کالری دریافتی روزانه ات ، ۶۰۰ کالری اضافه کن

هم وعده ی اصلی و هم میان وعده 

البته فست فود نه

اگه برنامه خواستی بهم پی وی پیام بده

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

کسی اگه فست میل استفاده کرده خوب بوده بگه لطفا 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

من چرا هرچی میخورم چاق نمیشم ژنتیکمون هم لاغر نیست😭

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

اول کالری شماری کنبه کالری دریافتی روزانه ات ، ۶۰۰ کالری اضافه کنهم وعده ی اصلی و هم میان وعده البته ...

فقط ۶۰۰ کالری ؟

در کل در روز باید چند کالری مصرف کنم تا ۱ ماه دیگه به وزن دلخواهم برسم ؟

فقط ۶۰۰ کالری ؟در کل در روز باید چند کالری مصرف کنم تا ۱ ماه دیگه به وزن دلخواهم برسم ؟

اگه الان روزانه ۱۲۰۰ کالری میگیری

به ۱۸۰۰کالری برسونش

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)