2777
2789
عنوان

اگه بیست و یک ساله بودین

213 بازدید | 20 پست

من ۲۱ سالمه تجربی بودم نخوندم و قبول نشدم علاقه ای هم نداشتم بخاطر حرف مردم خیلی اذیت شدم و افسردگی گرفتم سر همین کنکور توی این مدتم خیلی پول خرج مشاور اینا کردم و نخوندم و عذاب وجدانش هنوز باهامه بعد من پارسال رفتم دانشگاه آزاد ثبت نام کردم ولی رشتمو دوس نداشتم کلا کلاسارو نرفتم اما همچنان دانشجوی اونام و خاستم تغییر رشته بدم یه جیزی دیگه بخونم درکنارش قرار بود یه وامی رو بگیرم و برم شینیون یاد بگیرم که وام فعلا جور نشده و مشخص نیست کی جور میشه

خانوادم میگن برو همین مهارتو یاد بگیر درس و رشته ی الکی ک کار نداره رو پیشو نگیر 

ولی من الان حس میکنم اگ نرم دانشگاه جا میمونم بدتر

از ی طرفم حس عذاب وجدان ک خانواده پول جفتشو ندارن باهم بدن و خیلی سخته براشون اذیتم میکنه

توروخدا بگین جای من بودین چیکار میکردین

دانشگاه رو یسال دیگم نرم و بعدش با درامد خودم برم خوبه یا اینکه چون مشخص نیست کارم بگیره یا اصن وام اوکی شه همون ثبت نام کنم برا ی رشته دیگه بهتره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدیه نمیتونم تصمیم بگیرم

میفهممت منم همینجوریم 

تجربی بودم کنکور نخوندم ، دانشگاه نرفتم 

هر دفعه میرم سراغ یه رشته ولش میکنم و پشیمون میشم 

هنوز نمی دونم میخوام چیکار کنم

خدا کمکون کنه بی تکلیفی خیلی بده 

💜Army. For ever💜✌️
برو شنيون ياد بگير. رو دور كه افتادي برو دانشگاه. واسه دانشگاه همبشه وقت هست

مشکلم اینه نمیدونم کی وام اوکی میشه تکلیفم مشخص نیست

اگه ۲۲سالم بشه برم دانشگاه یعنی بد نیست؟

بعد اینکه فامیلام خیلی فضولن و پاپیچ میشن اذیتم میکنن

هر کدوم که علاقه داری برو.

اگر قراره بازم درس نخونی، بهتره انصراف بدی و بری دنبال مهارت

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

میفهممت منم همینجوریم تجربی بودم کنکور نخوندم ، دانشگاه نرفتم هر دفعه میرم سراغ یه رشته ولش میکنم و ...

واقعا کاش بفهمیم کار درست چبه تصمیم بگیریم قشنگ من ک دیگه خسته شدم🥲

مشکلم اینه نمیدونم کی وام اوکی میشه تکلیفم مشخص نیستاگه ۲۲سالم بشه برم دانشگاه یعنی بد نیست؟بعد اینک ...

ارل از همه كه حرف مردم به يه ورت. (ببخشيد اينقدر رك و بي ادبانه گفتم) از الان يادبگير حرف مردم واست مهم نباشه. پرفسور هم بشي بازم واست حرف و حديث دارن. 

دوم اينكه اصلا واسه دانشگاه رفتن سن مهم ني. من تو كلاسمون داشتم زن ٣٠ ساله ميومد. اصلا جو دانشگاه اينجوري نيست. هميشه ميتوني بري عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.