2777
2789
عنوان

بچه ها وسواس گرفتم دارم دیوونه میشممممم بیاین😰

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 50 پست
اینو منم داشتم یه مدتوایی ولی ادم هر چی سعی میکنه از این وضع بیاد بیرون بازم نمیشهانگار هیچوقت نمیشه ...

وای.

منم همینطور. 

نمیدونم وضعیتت شبیه منه و در این حد بده

اما به معنای واقعی من همش مثل مرده ی متحرک روی تختمم هوا تاریک میشه حالشو ندارم برم روشن کنم حتی

حس میکنم هیچوقت نمیتونم ادم شادی باشم نمیدونم چرا نمیتونم مثل بقیه از چیزهای کوچیک زندگیم لذت ببرم و ببینمشون

وای.منم همینطور. نمیدونم وضعیتت شبیه منه و در این حد بدهاما به معنای واقعی من همش مثل مرده ی متحرک ر ...

معمولا تنهایی یا کسی هست پیشت؟مثلا دوستی چیزی

سعی کن بری تو جمع اینجوری انرژیت شارژ میشه

مثلا همین کلاسا برو با ادمای جدید تعامل کن

بیشتر افکارت از بین می‌ره 

یا با چیزایی که تو ذهنت میترسی مواجه شو

هعی منم مثل خودت

راستی اگه دیدی نیستم بدون خوابم🦦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا تنهایی یا کسی هست پیشت؟مثلا دوستی چیزیسعی کن بری تو جمع اینجوری انرژیت شارژ میشهمثلا همین کلا ...

نه به انتخاب خودم تنها بودنو ترجیح دادم همش از ترس اینکه بهم اسیب بزنن با اولین چیزی که دیدم ازشون کشیدم کنار 

ادمیم نیستم که توی جمع بهم خوش بگذره و هیچوقت نخواستم باشم

راستی من از اشناییت خوشحال شدم و همچنین از هم صحبتی باهات

و دیدم یکی هست شبیه خودم این چیزا رو داره

امیدوارم هر چی سریع تر حالت خوب بشه و بهترین حالو داشته باشی

خلاصه الان چند روزیه تصمیم دارم تاپیکامو دونه دونه میدم به نی نی یار حذف میکنه و بعدش میخوام برم تعلیق مشکی دائمی بشم

اگه جایی از من ناراحت شدی یا بدی و خوبی دیدی حلال کن گلم :)💛

درک میکنم چی میگی:)چه تفریحاتی دوس داری انجام بدی

عزیزم سلام

من یه اتفاقی افتاده بود ذهنم خیلی درگیرش بود پیامتو همون روز خوندم یادم رفت جواب بدم 

ناراحت شدم که میخواستی تعلیق دائم کنی خودت رو

دلم یچیزی میخواد که تحرک زیاد داشته باشم 

شما به چیزهای قشنگ فک کن 

و صبح که از خواب بیدار میشی به خودت روحیه بده و شکر گزاری کن 

مثلاً بگو خدایا شکرت که یه روز دیگه رو دارم .خدایا شکرت که تنم سالمه و خدایا یه روز قشنگ رو برام رقم بزن 

وای توام اینطوری ای ؟ 🤣

منم گاهی وقتا یه ارزویی تو دلم میکنم بعد مثلا همینطوری مثل شما میگم اگه الان فلان اتفاق بیوفته بعنی میرسم بهش

هیچ وقتم نشده🤣

به ارزوم رسیدما ولی اون شرطه عملی نشده هیچ وقت

ولش کن بابا نشونه مگه الکیه که خدا واسه هر کار ما بخواد نشونه بفرسته تا مثلا ناامید نشیم 

عزیزم سلاممن یه اتفاقی افتاده بود ذهنم خیلی درگیرش بود پیامتو همون روز خوندم یادم رفت جواب بدم ناراح ...

سلام گل خوبی

اشکال نداره فدا سرت

ایشالا اتفاقات به خیر بگذره

من گفتم ازت خدافظی کنم که بدون خدافظی ازت نرم😁

خلاصه اینجور🦦💛

چرا میخواستی بری🥲

فعلا هنوز دارم دونه دونه روزای زوج تاپیکارو میدم نی نیار حذف کنه بعد که همش حذف شه

تعلیق دائمی مشکی میشم

هعی چون خیلی میام اینجا،همش صبح تا شب تو نی نی سایتم،تنها راه رها شدنم از اینجا‌همینه🥲

فعلا هنوز دارم دونه دونه روزای زوج تاپیکارو میدم نی نیار حذف کنه بعد که همش حذف شهتعلیق دائمی مشکی م ...

اهوم:)) 

بهترین ها برات اتفاق بیوفته🥲مراقب خودت باشی