2777
2789
عنوان

بچه ها وسواس گرفتم دارم دیوونه میشممممم بیاین😰

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعی میفهممت منم همینجورم:) قرص نمیخورم ولی نمیتونم خیلی بده همش افکار ادم ادمو بخورهصبح تا شب فکرای ...

چطوریاست ۲٠ سالگی هنوزم جهنمه یعنی 

اونجوری که فکر میکردی هست؟

باشگاه اینا کلاس ملاس چیا میری سیسی

از دنیات برام بگو😭

چطوریاست ۲٠ سالگی هنوزم جهنمه یعنی اونجوری که فکر میکردی هست؟باشگاه اینا کلاس ملاس چیا میری سیسیاز د ...

والا من یکی سالای قبل تر شاد تر و شیطون تر بودم الان دیگه مرموز شدم و کلا زیاد مثل قبل هیجانی نیستم،۱۸۰ درجه تغییر🗿🤝🏻

والا دانشگاه یه مدتم میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم

اینجوری لاقل فعالیت کنم هم شب بیداریم کم میشه هم فکر و ذکر منفی میریزه بیرون

همشم عادت کردم تنهایی و همین تنهایی بده

این گونه

حالا مال تو چطوریه

والا من یکی سالای قبل تر شاد تر و شیطون تر بودم الان دیگه مرموز شدم و کلا زیاد مثل قبل هیجانی نیستم، ...

من که فعلا نه درس میخونم نه کلاس میرم همش مغزم درحال فکر کردنه🙏🏻

قصد داشتم چن تا کلاس برم که حال ندارم حتی برم ثبت نام کنم🥸

رشتت چیه؟ 

خیلیم دوست دارم یه مهارت یاد بگیرم پول دربیارم ولی خب نیمدونم چی

من که فعلا نه درس میخونم نه کلاس میرم همش مغزم درحال فکر کردنه🙏🏻قصد داشتم چن تا کلاس برم که حال ند ...

منم همینم منتهی باید با یکی حرف بزنم تا ذهنم ساکت شه و جدیدنا یچیز بدتر بهم اضافه شده از وسواس رفتم رو پارانویید و دارم بیچاره میشوم🗿🤝🏻

مهارت های باحال زیاد هست بخصوص کار با لپ تاپ مهارت زیاد داره ثبت نام کنی قیمت خوب کلاس هست

اینجوری خودتو مشغول کنی بهت کمک میکنه

منم همینم منتهی باید با یکی حرف بزنم تا ذهنم ساکت شه و جدیدنا یچیز بدتر بهم اضافه شده از وسواس رفتم ...

وای من یه چیزه دیگه که دارم اینه همش فکر میکنم دارن ازم عکس میگیرن بعد پخش میشه از دوربین وحشت دارم 

توی خونه ام اروم نیستم استرس دارمگ

وای من یه چیزه دیگه که دارم اینه همش فکر میکنم دارن ازم عکس میگیرن بعد پخش میشه از دوربین وحشت دارم ...

اینو منم داشتم یه مدت

وایی ولی ادم هر چی سعی میکنه از این وضع بیاد بیرون بازم نمیشه

انگار هیچوقت نمیشه از این باتلاق در اومد

تو هم همین حسو داری؟:)