2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂وای

من قطعا میرم جهنم 😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من قطعا میرم جهنم 😂

و من نیز

این نمیدونه هنوز شوهر من صاحب شرکت نفته

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

و من نیزاین نمیدونه هنوز شوهر من صاحب شرکت نفته

من شوهرم مغازه داره بدویت آتش نشان داره اومده بود جنس نسیه برده بود بار اول ک هنوز با این کاربر آشنا نبودم تو تاییپکش حقوق بالا صد تومن آتش نشان هارو دیدم حالا ساعت چند ساعت ۳ صب میخواستم شوهرمو بیدار کنم بگم فلانی ک نسیه میبره ببین حقوقش چنده😂😂😂😂😂 

درگیری با خودت گفتی هزار پا خندیدم

مث آدمیزاد بخند 

ههههه بیشتر شبیه مسخره کردنه تا خنده

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من شوهرم مغازه داره بدویت آتش نشان داره اومده بود جنس نسیه برده بود بار اول ک هنوز با این کاربر آشنا ...

وااااااااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂گسستم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️