2777
2789
عنوان

مامان شما ام اینجوریه

124 بازدید | 11 پست

می‌دونه که از نگرانی میمیرم اگه کوچکترین بلایی سرش بیاد بعد هر دفعه که بحثمون میشه یا میخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه خودشو می‌زنه و میگه خدایا سال دیگه من نباشم تو راحت بشی و چمیدونم هر حرف این مدلی که فکرشو بکنین از فکر و خیال روانم بهم ریخته نمیتونم دیگه کوچکترین اعتراضی بکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دائم بهم عذاب وجدان میده

ناراحتیتوبروز نده پیشش

بگو عیبه مامان بسه ،،بگو ادا کولیاچرادرمیاری،بامعذرت

یچی بگو که این کارشوبدبدونه دیگه تکرارنکنه

بگو ازشمابعیده این رفتاراوحرفا،،،

مردم فک میکنن دانایی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ناراحتیتوبروز نده پیششبگو عیبه مامان بسه ،،بگو ادا کولیاچرادرمیاری،بامعذرتیچی بگو که این کارشوبدبدون ...

براشون بگم چیکارامیکنی؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ناراحتیتوبروز نده پیششبگو عیبه مامان بسه ،،بگو ادا کولیاچرادرمیاری،بامعذرتیچی بگو که این کارشوبدبدون ...

نمیدونم واقعا بریدم از سرشب هنوز قلبم تند تند می زنه حالم از خودم بهم میخوره که انقد تو این موضوع ضعیفم که باعث شده مامانم سواستفاده کنه ازش 

متوجه نشدم عزیزم

بگو مردم ،خاهرت،زن داداشت هرکی،که مادرت بیشترحساسه،،فک میکنن دانایی،کارات عاقلانس

بایدبهشه بگم چه حرفاو نفرینامیکنی،،،تاپیش من نگن مامانت خوبه (الکی مثلاگفتن بهت مامانت خوبه خوشبحالت)

باردیگه این حرفا زدی هرجا جم بودیم گلایتو،شکایتتو توجمع میکنم همه بفهمن،باقاطعیت بگو،خستم تکرارنکن،کاراوحرفاتو

بگو مردم ،خاهرت،زن داداشت هرکی،که مادرت بیشترحساسه،،فک میکنن دانایی،کارات عاقلانسبایدبهشه بگم چه حرف ...

وای نمیدونی که بی خیال تر این حرفاست در لحظه یجوری مغلطه می‌کنه که من میشم آدم بده 

وای نمیدونی که بی خیال تر این حرفاست در لحظه یجوری مغلطه می‌کنه که من میشم آدم بده

چی بگم

حالا امتحان کن

ازقبلش باخودت تمرین کن چیابگی توجم

خدا همروعاقل واهل کنه الهی آمین