2777
2789
عنوان

بیایین شرایط خواستگارمو بگن بهتون

106 بازدید | 10 پست

من خواهر د برادر دارم  ولی ایشون تک فرزند هستن 

پدر و مادرش بعد این نتونستن باردار بشن

اکثرا فامیل های پدریش هم عموهاش فقط یه بچه دارن دوتا از عمو هاش فقط یه بچه دارن اون یکی هم کلا بچه دار نمیشه مامانش اینا میگفتن خیلی هزینه کردیم ولی بعد رامین بچه دیگه ای نداد خدا بهمون رامین هم ۳ سال نشده بعد ۳ سال با دکتر به دنیا اومده بنظرتون پسره خودش هم میتونه نازا باشه خودم و خونوادم از این مورد خیلی می‌ترسیم خیلی

نظر بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه بهش بگی یه آزمایش اسپرم بده ناراحت میشه؟ یا منطقی فکر می‌کنه ؟ 

شرایط دیگه اش اوکیه؟ 

مالی و اخلاقی و.....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اره ممکنه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥