2777
2789

خاله من ۲۸ سالشه وکیله و مستقل زندگی میکنه تا دکترا دانشگاه بهشتی خونده استاد دانشگاهم هستهر سال مسافرتای خارجی میره 

ازدواج نکرده و یه گربه داره واقعا دوست دارم یه روز مثلش باشم 

یه بار ازش پرسیدم چطوری انقدر‌موفق شدی گفت ازدواج نکردم اما وقتی عاشق نباشی زندگیت همیشه یه چیزیش کمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر اون ادم مستقل و مجرد دنبال نظر و تایید دیگران نباشه که چی درموردش فکر میکنن به شدت قابل احترامه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خیلی حس خوبی دارم نسبت بهشون.

و اینکه ۲۸ ساله هنوز فرصت برای پیدا کردن عشق هم داره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تجربه همچین زندگی تک و تنهایی نداشتم ولی فکر میکنم برای مدت طولانی تنها تو یه خونه زندگی کنی خسته کنندست. نه لزوما شوهر ها، میتونه با همخونه ام باشه 

اگه تنها زندگی نمیکنه عالیه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خود من مستقلم ، ۲۰ سالگی مستقل شدم ، کار کردم ، کار خودمو راه اندازی کردم ، خونه خریدم ماشین گرفتم ، کلی سفر رفتم و خلاصه راحت زندگی کردم با وجود تمام سختی ها ، هیچوقت نه عاشق شدم ن ب ازدواج و دوست پسر فکر میکنم ، کلا عاشف تنهایی ام

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند