2777
2789
منم تو شرایط تو ام ولی پیام دادم فحشش دادم پیام دیگه نفرستادم من خیانت دیدم دارم جدامیشم حالم خیلی ب ...

من خر میگفتم اون مغروره بزار خودم یه راهی براش باز کنم که باهام حرف بزنه من چقدر گاو بودم خدایااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا شرایط تو رو داشتم ولی از اطرافیان میدیدم اون همش به سفر و خوشیه ،اونا ناراحت یا پشیمون نمی ...

امروز یه دیدیو دیدم تو اینستا یه پسره بود میگفت دختره خیلی منو دوست داشت خیلی برا رابطمون تک نفره جنگید 

ولی من فکر میکردم خیلی خاصم و غرور گرفته بود منو الان میفهمم چه اشتباهی کردم 

گفتم شاید شوهر من روزی این حسو داشته باشه

من ۵سال تو رابطه بودم،تمام این سالها عقدمون رو مینداخت واسه بعدا.

من خیلی هواش رو داشتم،دور برش داشت

خیلی بهش گفتم کنارم باش بهم توجه کن و...

ولی انگار نه انگار

در نهایت با منشیش بهم خیانت کرد.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
همیشه همینه عشق زیاد و آتشین باشه دقیقا تنفرش هم مثل عشق اولیه آتشین چون منم همینم الان با این تفاو ...

فعلا برا نفقه کارش به دادگاه کشیده برا مهریه اعتراض زده دادگاه عقب افتاده 

نمیدونم والا اون خودشیفتس غرورش بی از حد زیاده 

تولد گرفته بودم براش خودشو گرفته بود فک کن

خودت باهاش تماس گرفتی؟ خانوادش چی

نه من غلط کنم .

نه بابا اصلا 

دیگه نمیخوامش میخوام جداشم اما خیلی میترسم از اینده و هنوز دوسش دارم خیلی سادم خیلی 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

امروز یه دیدیو دیدم تو اینستا یه پسره بود میگفت دختره خیلی منو دوست داشت خیلی برا رابطمون تک نفره جن ...

هه ن بایا حتما الانم دوست دختر پیدا کردن که عین خیالشون نیست چندساله ازدواج کردی؟

من خر میگفتم اون مغروره بزار خودم یه راهی براش باز کنم که باهام حرف بزنه من چقدر گاو بودم خدایااا

دیگه اینکارو نکن 

اصن خودش گفت برگرد؟

چطوری بی تفاوت شدید؟خیلی خوبه اینجوری🥲💔

ببین من همش ترس دارم اون حس وابستگیم برگرده میترسم همه ی اون غصه ها برگرده میترسم دوباره گریه هام برگرده 

من خیلی دعا کردم گفتم خدایا یا جونمو بگیر یا غمم رو چون فکرمم میرفت سمت خودکشی 

از موقعی که قرآن خوندم و نماز خانم فاطمه همونی که صد سوره قدر داره خوندم خیلی آروم شدم خیلی 

اگه شما هم اعتقاد داری حتما امتحان کن 

نه مهم نیس خودمم تعجب میکنم که چرا دیگه بعضی روزا بهش فک نمیکنم البته کارای دادگاهمم تموم شه راحت می ...

امیدوارم همیشه زندگیت عااالی باشه

هرروز از ته دل بخندی

و اتفاقای خوب برات بیوفته❤️

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر

من ۵سال تو رابطه بودم،تمام این سالها عقدمون رو مینداخت واسه بعدا.من خیلی هواش رو داشتم،دور برش داشتخ ...

چی بگم خیلی سخته بسپار بخدا بلاخره ۵ سال کم‌نیست