2777
2789
نه الان که میگم اصلا مهم نیست برام دیگه اون حسو ندارم بهشنه اون بیشتر رفته تو فاز دفاعی چون خودشیفتس

منم پنج ساله ازدواج کردم قصدت چیه حالا جدایی؟

ببین خودشیفته هست هیچی دوستمم نداره 

منم سوهرم خودشیفتس ولی بار قبل قهر رفتم هی زنگ میزد و پیام میداد پیگیرم بود الان نه بلاکم کزد

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

منم پنج ساله ازدواج کردم قصدت چیه حالا جدایی؟ببین خودشیفته هست هیچی دوستمم نداره منم سوهرم خودشیفتس ...

خودشیفته ها همینن میزنن بلاک میکنن 

شوهر من خودشو بالا تر از من میدونه با اینکه خانواده ما از همه لحاظ سرترن 

والا دوسش داشتم جز جدایی راهی نذاشت 

چون میدونم از پول خرج کردن وحشت دارن و خسیسن نفقه مهریه گذاشتم اجرا تا اذیتش کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من همش ترس دارم اون حس وابستگیم برگرده میترسم همه ی اون غصه ها برگرده میترسم دوباره گریه هام بر ...

حتما امتحان می کنم ممنونم عزیزم 🥺❤️خیلی اینجوری خوبه وابستگی خیلی بده😮‍💨💔

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

حتما امتحان می کنم ممنونم عزیزم 🥺❤️خیلی اینجوری خوبه وابستگی خیلی بده😮‍💨💔

اره خیلی سخته مخصوصا برا منی که شوهرم اولین ادم زندگیم بود قبلا اصلا دوست پسر نداشتم 

و خیلی وابستش بودم ولی قدر ندونست بی لیاقت 

اره خیلی سخته مخصوصا برا منی که شوهرم اولین ادم زندگیم بود قبلا اصلا دوست پسر نداشتم و خیلی وابستش ب ...

عزیزم🥲💔حالا خوبه که حالت از اون وابستگی بیرون اومده🥺

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨