2777
2789

بچه ها اگه طرف مقابلت خوب باشه در کل آدم سالم و نرمالی باشه

و دوست داشتنی هم از طرف من در کار نباشه( متنفر نیستم فقط خیلی هم مشتاق نیستم)

به نظرتون می ارزه با عقل جواب مثبت بدم؟ تو اون زندگی اذیت نمیشم ؟ که تو سختی ها بگم دوسش ندارم و اینا.

چیکار کنم؟

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.

دوست داشتن می‌تونه به وجود بیاد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه، ۴ ماه وقت بزار و بشناسش، اگه این مدت حس و علاقه ای به وجود بیاد که ادامه بده، اگه نیومد یا تمومش کن یا اگه ادامه بدی یکم کارت سخت میشه و زندگیت بدون احساس پیش میره

منطقی بررسی کن ولی اجازه بده بعد یه مدت احساستم درگیر بشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اگه شرایطش عالیه اره قبول کن

عالی که نیست 

نرمال و معمولی

میخوام ببینم اذیت میشم تو زندگی یا ازدواج کلا بحثش فرق داره و خیلی علاقه اولیه مهم نیست ؟

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.
اصلا فبول نکن

میدونید میگم اگر با شرایط بدتر از ایشون بودن ولی من دوسش داشتم تو نگاه اول انتخاب کنم یعنی ولی اینو نه ؟

عالی که نیست نرمال و معمولیمیخوام ببینم اذیت میشم تو زندگی یا ازدواج کلا بحثش فرق داره و خیلی علاقه ...

چقدر وقته میشناسیش؟

ادم وقتی زمان بزاره و کسی رو بشناسه یا بهش علاقه مند میشه یا بدش میاد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch