الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تاحالا با پسری در ارتباط نبودم میگم شاید بهم محبت کنه رفته رفته وابسته شم بهش
ببین عزیزم اول بشناسش که اخلاقش چطوره، هم سوال بپرس هم توی موقعیتهای مختلف بررسیش کن، هم خودت طرفتو به چالش بکش، بعد سه ماه که دیدی واقعا ادم خوبیه و همونیه که میخوای اجازه بده احساست درگیر بشه و علاقه ایجاد بشه
بلخره همیشه اولینی وجود داره دیگه، فقط حواست باشه اول بشناسیش و بعد احساستو درگیر کنی
اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
اوایل منطقی بسنج شرایط رو اگه از همه نظر اوکی بوده اجازه بده که احساس هم درگیر بشه اگه شد که چه بهتر اگه نشد به نظرم صلاح نیست ادامه بدی شاید از نظر ظاهری ازش خوشت نیومده اگه ظاهرش خوشت نیاد دیگه نمیتونی بعدا علاقه مند بشی