2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق گرفتم الان دوباره ازدواج کردم

سخت نمیگرفتن خانوادم ولی خودم یکم سختم بود

الان راضیم

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
طلاق گرفتم الان دوباره ازدواج کردمسخت نمیگرفتن خانوادم ولی خودم یکم سختم بودالان راضیم

واس من اینقدر دخالت میکنن فک کردن مثل قبله باز با سلیقه اینا شوهر کنم، ن خیلی سلیقشون خوب بود

من کلش دو هفته ۱۵ سالگی متاهل بودم

هر جا هستم بدون ربطی ندارهچون چنین رفتاری نداریم و ندیدمفقط برا منن ک بچشون زور میکنن

خب بعضی قومیتها سختگیرین بعضی شهرها بافت مذهبی خشک دارن... فرق داره عزیزم شهر کوچیک باشه حرف در میارن

واس من اینقدر دخالت میکنن فک کردن مثل قبله باز با سلیقه اینا شوهر کنم، ن خیلی سلیقشون خوب بودمن کلش ...

عجله نکن به حرف بقیم گوش نده

چشم و گوشت باز کن با دقت انتخاب کن

چون طلاق گرفتی اصلا کوتاه نیا

صبر کن بهترینو انتخاب کن

من ۳سال صبر کردم شوهرم عالیه خداروشکر

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
خب بعضی قومیتها سختگیرین بعضی شهرها بافت مذهبی خشک دارن... فرق داره عزیزم شهر کوچیک باشه حرف در میار ...

چ حرفی

کلش ۲ هفته متاهل بودم تو ۱۵ سالگی ک همون ۲ هفتمم یادم نمیاد

ا دختراشون پاک ترم

من هیچوخ با هیچ مردی نبودم، منظورم خارج ازدواجه

ب منطقه هم نیست من بچه سن بودم فرصت درس و شغل و همه چی داشتم

اصلا همه شاکین ا رفتاراشون

عجله نکن به حرف بقیم گوش ندهچشم و گوشت باز کن با دقت انتخاب کنچون طلاق گرفتی اصلا کوتاه نیاصبر کن به ...

نمیذارن

عزیزم ۱۵ سالم بود اونموقع الان ۲۴

۹ ساله دخالت میکنن نمیذارن

یبار نشد یکی بیاد من راضی باشم یکی نیاد دخالت کنه و تفرقه بندازه

عجله نکن به حرف بقیم گوش ندهچشم و گوشت باز کن با دقت انتخاب کنچون طلاق گرفتی اصلا کوتاه نیاصبر کن به ...

بخدا شوهر خوب گیرم میاد نمیذارن

بعد ی نفر ک حالم ازش بهم میخوره میاد خودم نمیخوامش

اونوخ مادرم میگه خودش سخت گیره

این میگ هر نری بود ک ما مشکل نداشتیم برو

نمیذارنعزیزم ۱۵ سالم بود اونموقع الان ۲۴۹ ساله دخالت میکنن نمیذارنیبار نشد یکی بیاد من راضی باشم یکی ...

کوتاه نیا

کاری نمیتونن بکنن زوری که نمیتونن شوهرت بدن

صبر که به وقتش خدا بهترینو میذاره سر راهت