2777
2789

؟

من دوبار تاحالا کاشت زدم یه بار رفتم ریموو کردم الان دومین باره حس می‌کنم ناخنام خیلی داغون شده می‌خوام بدونم ترمیم که می‌کنن چه فرقی داره با اینکه ریموو کنن دوباره کاشت بزنن

I can crave u but u don't need to know...

فرقش اینه که توی ترمیم اون چند میلیمتری که بلند شده رو فقط روش مواد میذارن، یعنی خودت ناخن ساخته شده داری فقط تصحیح فرم میشه

توی کاشت اولیه از اول زیرسازی میکنن و ناخن رو میسازن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرقش اینه که توی ترمیم اون چند میلیمتری که بلند شده رو فقط روش مواد میذارن، یعنی خودت ناخن ساخته شده ...

یعنی اون ناخن مصنوعی رو نمیکَنن؟

الان مال من دوتاش کنده شده کامل با چسب ناخن چسبوندم چون مهمونی دعوت بودم زشت بود یکیش نداشته باشه🥴

پس فکر کنم مجبوره کامل ریموو کنه

I can crave u but u don't need to know...

یعنی اون ناخن مصنوعی رو نمیکَنن؟الان مال من دوتاش کنده شده کامل با چسب ناخن چسبوندم چون مهمونی دعوت ...

نه نمیکنن

بهش بگو که خودت چسبوندی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی