2777
2789

خانوما من واقعا توی زندگی تصمیم گرفتن برام سخته

اما بعضی از ادما اینجوری نیستن

همیشه بهترین تصمیم‌ها رو میگیرن و زرنگن

میخوام خودتون و جای من بذارید کمکم کنید

من دندونام یه مقدار کجه(اما خیلی شدید که بگی واای نه) نیشام بیرون زرده و جلو عقبه.

اگه بخوام ارتودنسی کنم ۴ تا دندون رو باید بکشم

و با توجه به جنس دندونام که همین الانم کلی پوسیده احتمالا بیشتر بپوسه اما عوضش دندونام صاف میشه

یه راه دیگه هم هست کامپوزیت و لمینیت که باید حجم زیادی از دندون رو بتراشم

یا هم میتونم دست نزنم به دندونام ولی نمیدونم مردم چه شکلی میبینن من رو. تعارف که نداریم توی اجتماع بیشتر مردم قضاوت میکنن

حالا خیلی گیج و سردرگمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم چون میگی جنس دندونام خوب نیست و پوسیدگی داره تا بیشتر از این پوسیدگیش بیشتر نشده همون کامپوزیت کن 

ولی ارتودنسی هم بکنی خوبه   میتونی قرس کلسیوم دی بخوری با تغذیه  و رسیدگی و مسواک و چک های منظم پیش دکتر ازشون مراقبت کنی برای همیشه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

من دختر عموم ارتودنسی کرد بعد چهار سالمه دندوناش خوب شد و اونار درآورد بازم مثل قبل شد دیگه اون ۴۰ملوینش به فنا رفت باید باز ارتوندنسی میکرد اونم معلوو نبود باز به حالت اول برمی گردن یا نه الان لیمنت کرده ۱۰۰ ملیون پول داده انقد زشت و دندوناش بزرگه بنظرت کامپوزیت بهترین گزینه ست منم ۸ ماهه کامپوزیت کردم