2777
2789
عنوان

هدیه نوزاد زیاد یاکم

174 بازدید | 16 پست

پسرخاله شوهرم که به شوهرم خیلی نزدیکه اولین بچه ش بدنیا اومده و ما خودمون هنوز بچه نداریم 

رفتم برای این بچه سرهمی خوشگل خریدم ۶۰۰ت که انقد قشنگه بالای یک تومن دیده میشه

از یه جورابم ستش خوشم اومد روش خرس برجسته داشت خریدم

حالا مادر پدر خودم میگن براشون زیاد چیزی بزاری توقع میکنن و کسی هم از تازه عروس داماد انتظار نداره انقد نباید بزاری جورابش بردار برا بچه خودت

شوهرم ولی میگه عب نداره اونم بزار بره 

بنظرتون حرف شوهرم گوش بدم یا فکر توقع بچه های بعدی باشم؟ چون زن داییش هم حامله س امروز میاد کادوی ما میبینه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جورابا فک کنم ۱۵۰هستش درسته؟عیب نداره وقتی باهم صمیمی هستین بده بعدا انشاله برات جبران میکنن

ن ۷۰ت بود 

چون بقیه فامیلشونم دو سه تا حامله هستن میگن اینجوری توقعشون میبری بالا

دقیقامنم واقعا با حال خوب و تمام وجود جورابه خریدم ک بهش بیاد کیفشو ببرن

دستت درد نکنه عزیزم.

منم امروز برای دومین بار میرم دیدن ی نی نی.

اندازه یه تومن کادو خربدم‌باز

دستت درد نکنه عزیزم.منم امروز برای دومین بار میرم دیدن ی نی نی.اندازه یه تومن کادو خربدم‌باز

خواهش میکنم دوست شماهم درد نکنه

واقعا خدا انقد مهربونه خودش قشنگتریناش برا بچه هامون جبران میکنه

دست شمادردنکنه انشالله قسمت خودت

عکسش بده ببینیم😁

هلاک جوراب بچم😂

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤