2777
2789
عنوان

بینی قوز دار اصلا زشت نیز به نظرم

116 بازدید | 10 پست

فقط بینی که پهنه و بزرگه و باعث شده زیبایی چهره رو بگیره بهتره عمل بشه البته بهتره 

وگرنه کی تعیین میکنه بینی با قوز قشنگه یا قوس؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجاش قشنگه

قوز خ زشته .ی عمر بخاطر قوز بینیم کجکی میشستم تو چشم نباشه

خدایا شکرت عمل کردم نجات پیدا کردم

همیشه بخاطرش معذب بودم یکی نبود بگ لعنتی برو عمل کن دیگگگگ

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دقیقا همانطور که کسی نمیتونه خط اول تاپیکتون رو تعیین کنه

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

کجاش قشنگهقوز خ زشته .ی عمر بخاطر قوز بینیم کجکی میشستم تو چشم نباشهخدایا شکرت عمل کردم نجات پیدا کر ...

فقط و فقط صاحب بینی تعیین میکنی بینی قشنگه یا نه به قول دوستمون ❤️

فقط و فقط صاحب بینی تعیین میکنی بینی قشنگه یا نه به قول دوستمون ❤️

بله میگم ک من دوسش نداشتم. بالاخره بینی زشت باشه بقیه هم گاهی ی چیزی میگن میخوره تو ذوق آدم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

رعنا آزادی ور بینیش قوز داره ولی خوشگله 

حرفت درسته اسی قوز بینی به تنهایی فقط رو تیم رخ تاثیر می‌زاره نه کل صورت 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)