2777
2789

خدارو هزاران بار شکر میکنم 

انگار همین دیروز بود شبیه گوجه فرنگی بود از شکمم دراوردنش گذاشتنش رو صورتم 

نفس عمیق کشیددددم اشک میریختم خدایا شکرت بخاطر اینکه سالم رسوندیش بغلم داشت گریه میکرد تا صورتش چسبید به صورتم گفتم دور سرررت بگرده مامانت اروم شد🥲

حسو حال عجیبی دارم خاستم خوشحالیمو اینجا به اشتراک بزارم(پارسال پیش نفرستادم الان کفتن ماه اخرو باید بیاد) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا جشن فارغ التحصیلیشو بگیری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم به دل خوش،منم دخترمو نفرستادم پارسال گفتن تماس میگیرن باهام که ببرمش اما نگرفتن،شما خودت پیگیرشدی؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عزیزم به دل خوش،منم دخترمو نفرستادم پارسال گفتن تماس میگیرن باهام که ببرمش اما نگرفتن،شما خودت پیگیر ...

قربونت گله من

مدرسشون تو بله کانال داره، از اونجا اطلاع رسانی کردن بهمون

قربونت گله منمدرسشون تو بله کانال داره، از اونجا اطلاع رسانی کردن بهمون

مدرسه دخترم کانال نداره،قرارشد ناشم بهم اطلاع بده چون مادرم عمل داشت اومدم شهرستان،خبریش نیست هنوز🥴

همین دردسرنشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍