2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایین❤️‍🩹

73 بازدید | 15 پست

پسری ک توی اتوبوس ۷ ۸ ساعت باهاش همسفر بودی .فقط ب تو نگاه میکنه 

۷ ۸ ساعت بهت زل بزنه(نه ۷ ۸ ساعت زل بزنه منظورم اینک ۷ ۸ ساعت پیش هم باشین اون از دور نگات کنه )

و وقتی حولست نیس و حواست هس با لبخند نکات میکنه 

و هر جا میره چشم چشم میکنه تو رو گم نکنه

به مقصدم ک رسیدین دنبالت بیاد

دلیل رفتاراش چیه 

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید از نظر اون قشنگ بودهدلیل دیگه نمیتونه داشته باشه. منی که دختر هم هستم همینجوری رفتار میکنم ا ...

ای خدا کاش نمی رفت پس🥺 ک گمش کنم خودشم چهرش خوب بود اما تیپش خوب نبود

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

واقعا

والا ادم وقتی از کسی خوشش بیاد شدسد اینجوری رفتار میکنه، اینو خوندم یاد خودم افتادم، ۱۲ سالم بود اون موقع گوشی موبایل نبود داشتیم میرفتیم ملایر تو اتوبوس یه پسره همینجوری قفلی نگام کرد تا رسیدیم میان جاده ک پیاده میشن از پشت پنجره نگاش میکردم هی علامت میداد شماره میخام بدم، اومد تو اتوبوس شماره خونشونو رو کاغذ نوشت پرت کرد🥲شماره از دستم افتاد زیر پام دیگ پیداش نکردم اونام پیاده شدن چقدم خوشم اومده بود ازش

خب شاید از نظر اون قشنگ بودهدلیل دیگه نمیتونه داشته باشه. منی که دختر هم هستم همینجوری رفتار میکنم ا ...

میگم شاید چشمم میخورده بهش فک کرده ازش خوشم اومده ک اینجوری کرده 

آخه عمم صندلی عقب بود بر می گشتم باهاش صحبت کنم چشمم می‌خورد بهش دقیقا رو به روم بود 

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

والا ادم وقتی از کسی خوشش بیاد شدسد اینجوری رفتار میکنه، اینو خوندم یاد خودم افتادم، ۱۲ سالم بود اون ...

وای خداااااا😭🥺♥️ دقیقا مث من 

کاش خدا معجزه کن باز ببینمش

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

والا ادم وقتی از کسی خوشش بیاد شدسد اینجوری رفتار میکنه، اینو خوندم یاد خودم افتادم، ۱۲ سالم بود اون ...

الان چن سالتونه 🥹♥️

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

وای خداااااا😭🥺♥️ دقیقا مث من کاش خدا معجزه کن باز ببینمش

دیدی چ حس بدیه؟  من تا شبش دوست داشتم گریه کنم 

با اینکه هیچ رابطه ای نبود ولی مهرش به دلم عجیب نشسته بود دوست داشتم باهاش دوست میشدم تلفنی حرف میزدم 

لحظه ی اخر ک اومد پیاده شه با یه حسرت بدی نگاه هم کردیم قشنگ چهرش بعد اینهمه سال جلو چشامه