2777
2789
هم جذابن هم زندگی کردن باهاشون جهنمه🙄🙄🙄🙄🤔🤔🤔🤔🤔

از دور خوب به نظر می‌رسند. چون خوب با صحبت کردن فریب میدن، چون بیشتر از میانگین بقیه مرد ها به ظاهر خودشون میرسن. چون معمولا خانم هایی که کمبود محبت دارند رو هدف قرار میدهند. رابطه شکل میگیره. بعد در واقعیت جهنم زندگی کردن با اونا مشخص میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس جمله اصلاح میشه مردان عاقل زن نمیگیرن دوست میگیرن 😁

این خوب بود . مث رونالدو که هنوز با دوس دخترش هس و بچه هم دارن 😁 البته تو ایران مرد عاقل نیس . از ۱۳ سالگی دنبال دختران تا ۹۰  حتی ۱۰۰ سالگی 🫥

فکر کنم معنیش این بوده که بین دوتا پسر که یکی خوبه و یکی لاشی و زبون باز، لاشیه بخاطر زبون بازی و داشتن تجربه، دل دختر مورد علاقه شو بدست میاره و رقیب عشقیش که یه پسر خوب رو کنار میزنه 

پسر خوبه دیگه ازدواج نمیکنه و دختر خوبه خانوم خونه ی پسره ی لاشی شده و از پنجره به بیرون نگاه میکنه 

اضافه میکنم ممکنه اینجا پسر لاشیه بخاطر بعد از سیر شدن از دختر مورد علاقه اش بخاطر لاشی بازی خودش یا بدبینی در خونه رو قفل کرده و دختره تنها راه ارتباطش با دنیای بیرون نگاه از پنجره س 

یه معنی دیگه اش هم اینه که پسرای خوب انقد درگیر درست کردن زندگی و زحمت کشیدن هستن که پارتنر خوبی نیستن و تنها می مونن

درحالی که پسرای بد با زبون بازی دخترای خوب رو به خونه هاشون می کشونن بدون زحمت و هزینه