2777
2789
عنوان

از پس هیچ کاری برنمیام

134 بازدید | 19 پست

هروقت با شوهرم حرف میزنم بحث خونوادشو میاده وسط

گفتم مغازه بزنیم گفت اجیمم بیاد بهتر بلده حرف بزنه درحالی ک من خیلی وقته فروشندم 

گفتم پول بده گفت اجیم سود میده میدم ب اون 

خیلی دوسش دارم 

امروز یا حرفایی بهم زد ک خیلی ناراحتم کرد

گفت حتما باید دوماه اول بریم پیش مامانم زندگی کنیم اولش گفت ده روز بعد گفت یک ماه الان‌میگ دوماه قبول نکردم گفتم ما ک‌میخوایم خونه بگیریم چرا اینو میگی 

گفت مادرم واسم مهمه 

گفتم چرا ازدواج کردی تو نمیکنی مستقل شی 

هزارتا حرف بم زد الان عقدیم‌بهم‌گفت فوقش میتونی بری اسممو از شناسنامت پاک کنی 

از ساعت پنج ک بحثمون شد تت الان باهاش قهرم 

از اون ساعت تا الان دارم پیاماشو میخونم و گریه میکنم 

احساس میکنم خیلی ب درد نخورم💔😔😔

چن سالشه چ بچه ننه اجیم؟😐

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشه چ بچه ننه اجیم؟😐

۲۶ 

حالم خیلی بده اینقد دوسش دارم اونم ثابت کرد ک داره ولی الان همش بحث خونوادشو میاره وسط 

اصن گریم بند نمیاد از ساعت پنج دارم گریه میکنم

بحث ها رو همه جا هست میخواد ببینه پابه پاش میری یانه

شوهر منم اوموقع می‌گفت اصلا نمی‌رم خونه پدرم بعد گفت دوهفته ولی ۳ سال شد ....

خیلی ببخشید این سوال رو میپرسم رابطه هم داشتید ؟؟ البته اگه دوست داشتی جواب بده 

بحث ها رو همه جا هست میخواد ببینه پابه پاش میری یانهشوهر منم اوموقع می‌گفت اصلا نمی‌رم خونه پدرم بعد ...

اره کامل نبود 

ازم خواست من بهش گفتم ن بعدش اومد دوباره ناراحتم کرد و یه سری اتفاق افتاد گفت اگ میدونستم عقد نمیکردیم بعدش ک خوب شد حالش بهش گفتم ک این حرفارو زدی گفت بهشون فک نکن