2777
2789

صمیمی در حدی ک کلا راجب دوست دختراش گفت و ک چکار ک نکردن دیگ خودتون تا آخرش برید اینجا بگم میترکه دیگ تا تهش رفتنتنن ته تهش.حالا بعد یک ماه اومد میگ من عاشقتم خیلیم اصرار کرد من گفتم ن  بخاطر گذشته خرابت اما باز تهش گف عقب نشینی میکنم اما میدونو ترک نمیکنم چ فازی داره واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواست در لیست بلند بالا دوست دختراش یک دختر هم از دست نده تا بره سراغ دختر بعدی عوضی حال به هم زن

میدونه من اون کاره نیستم

دوستمم میگ این با تو همچین قصدی نداشته همین باعث عذاب وجدانم شده اخه خودمم خیلی دوسش داشتم 

میدونه من اون کاره نیستمدوستمم میگ این با تو همچین قصدی نداشته همین باعث عذاب وجدانم شده اخه خودمم خ ...

دختر ساده دل 

خیلی ازین دخترها همین فکر رو می کنند که با اونها این طور نیست و براش یک چیز دیگه مد