2777
2789

کع بره

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعددو سال میره

گوشت اضافه میره؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

گوشت اضافه میره؟

من خودم ی دونه ریز داخل بینیم کنار نخ بخیه زده بود ترمیم کننده های مختلف اععم از ایرانی و خارجی امتحان کردک تاثیر نداشت فقط ب زمان نیاز داره بعد از یک سال رفع شد البته تو اون ی سال تنفس برام یکم مشکل بود

من خودم ی دونه ریز داخل بینیم کنار نخ بخیه زده بود ترمیم کننده های مختلف اععم از ایرانی و خارجی امتح ...

من داخل دماغمه.تازع بعد یکسال دیدمش چیکار کنم بره؟

من خودم ی دونه ریز داخل بینیم کنار نخ بخیه زده بود ترمیم کننده های مختلف اععم از ایرانی و خارجی امتح ...

بعد تو دو لوله دماغمم هس

من داخل دماغمه.تازع بعد یکسال دیدمش چیکار کنم بره؟

زمان بهش بده رفع میشه من الان دو سال از عملم میگذره زمان ک میگذره بهتر میشه حتی همین الان با ی ماه پیش ک عکسک میکنم میبینم تغییر کرده با اینکه میگن بینی بعد شیش ماه فذم اصلی خودش رو نشون میده نگران هیچی نباش با زمان رفع میشه این گلوله های گوشتی