2777
2789
عنوان

مادرشوهر مریض منم شده سربار کثافت

523 بازدید | 31 پست

نمیدونم شوهر کردم یا از خونه بابام اومدم این خراب شده تنها بخوابم 

خب مریضه میترسه تنهاست پرستار بگیره به من چههههه‌‌

دو بار در هفته شوهرم شبا میره می‌خوابه پیشش 

خوبه حالا زبونش هم تنده 

خوش اخلاق هم نیست زنیکه که منم بگم عیب نداااره بخاطر خدا و ثوابش منم برم 

پامو بذارم میخواد شروع کنه تیکه کنایه 

نمی میره هم خلاص شیم از دستش 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرشه نباید بهش سر بزنه

سر نمیزنه تا صبح میخوابه

صبح زود میاد خونه

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

شما که از اون بدتری انگار

اخه تا کی تحمل کنم 

اون اول میان خواستگاری نمیگن که 

گفت پسر من اصلاااا بهش کاری ندارم 

همه کارام با خودمه شوهر دارم 

گندش بزنن

اخه تا کی تحمل کنم اون اول میان خواستگاری نمیگن که گفت پسر من اصلاااا بهش کاری ندارم همه کارام با خو ...

عزیزم 

مادرشه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

حالا دو روز در هفته پیش تو نخوابه طوریت میشه؟؟؟

شاید من بترسم یهو نصف شب

کابوس هم میبینم گاهی

چه غلطی کنم 

سکته کنم تنهایی 

بعدشم چند وقت دیگه میخوام بچه بیارم بچه به دست باید آواره شم

واقعا متاسفم برات. بیماری و سختی برای هرکسی ممکنه پیش،بیاد

بابام 2 ماه بیمارستان بستری بود، من و خواهرم روزها و داداش هام یک شب در میون باید پیشش میموندیم

الانم که خونست هر روز باید بریم پیشش و مراقبش باشیم و دکتر و ...

هم زنداداش هام و هم شوهر من و خواهرم همراه و همدل بودن و هر کمکی از دستشون بر اومد کردن که ما نگران خونه و بچه هامون نباشیم. 

شما اگه پدر مادرت در قید حیات هستن از چرخش روزگار بترس! 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

این لوس بازیا چیه درمیاری؟ مادرشه. باید بره. مادر شوهر منم مریضه. تقسیم کردن هر دو شب یکی می‌ره. اگه ...

اخه چرااا واقعا 

مادرشوهر من اندازه هفت نسل بعدش پول داره

میتونه تاکسی خصوصی بگیره بخدا

پرستار خصوصی

ولی شوهر منو ول نمیکنه