2777
2789
عنوان

مادرشوهر مریض منم شده سربار کثافت

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 31 پست
شاید من بترسم یهو نصف شبکابوس هم میبینم گاهیچه غلطی کنم سکته کنم تنهایی بعدشم چند وقت دیگه میخوام بچ ...

نترس سکته نمیکنی حالا هنوز بچه نیاوردی پس اینحرفارو نزن مادرشه وظیفشه بره مادر تو هم مریض بشه همین حرفارو میزنی؟؟

واقعا متاسفم برات. بیماری و سختی برای هرکسی ممکنه پیش،بیاد بابام 2 ماه بیمارستان بستری بود، من و خوا ...

ببین برا شما دو ماهه

تهش سه ماهه

شوهر من معلوم نیست تا کی این وضع ادامه داره

منم سنم کمه بخدا میترسم گاهی 

کلی چراغ و چراغ خواب بازم قلبم تندتند میزنه

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید من بترسم یهو نصف شبکابوس هم میبینم گاهیچه غلطی کنم سکته کنم تنهایی بعدشم چند وقت دیگه میخوام بچ ...

فکر کن شوهرت شب کار بشه. یا مجبور بشه مدتی بره ماموریت

اونموقع میخواستی کی رو نفرین کنی؟ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

اخه چرااا واقعا مادرشوهر من اندازه هفت نسل بعدش پول دارهمیتونه تاکسی خصوصی بگیره بخداپرستار خصوصیولی ...

پول داشته باشه. یک عمر زحمت کشیده برای بوش . دو شب سهم نداره؟؟؟؟

خدایا شکرت که یه عروس دسته گل بهمون دادی. با درک و فهم و شعور

ببین برا شما دو ماههتهش سه ماههشوهر من معلوم نیست تا کی این وضع ادامه دارهمنم سنم کمه بخدا میترسم گا ...

اگه میترسی شبایی که ایشون میرن پیش مادرشون شما هم برو خونه مادرت. ولی مانع نشو که به مادرش خدمت کنه. خدای نکرده بعدا حسرتش براش میمونه و دیگه با شما صاف نمیشه. ضمن اینکه این روزا برای همه هست خدایی هم هست که ثبت کنه. پس دلتو بهش بسپار و برای خدا صبر کن خدا خودش به دلت آرامش میده

نترس سکته نمیکنی حالا هنوز بچه نیاوردی پس اینحرفارو نزن مادرشه وظیفشه بره مادر تو هم مریض بشه همین ح ...

بخدا مامان من خیلی بیچاره است 

الان یادش میفتم گریه ام گرفت😭چندتا عمل کرده تو همه اش تنها فکر و ذکرش این بود به درس و دانشگاه و غذای من لطمه نخوره 

ولی مادرشوهرم یه آدم خودخواه و بد دهنه که حتی به شوهرم طعنه تلخ میزنه 

و انتظاار داره دار و ندار بچه هاشم بگیره دیگه 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

اگه میترسی شبایی که ایشون میرن پیش مادرشون شما هم برو خونه مادرت. ولی مانع نشو که به مادرش خدمت کنه. ...

اینجوری هم بچه بازی میشه

من هم دانشجوام هم شاغل

نمیتونم ساک و کیف به دست باشم 

کاش حداقل دقیق هفته ای دوبار بود گاهی سه شب میره اونجا 

ببین برا شما دو ماههتهش سه ماههشوهر من معلوم نیست تا کی این وضع ادامه دارهمنم سنم کمه بخدا میترسم گا ...

عزیزم، 2 ماه بیمارستان بود

الان 4 ماهه تو خونه مراقبش هستیم و باید کمک مامانم باشیم چون خودش دیگه نمیتونه راه بره   

معلوم هم نیست که  دیگه بتونه مثل قبلش بشه یا نه    

برادرهام معمولا عصر از سر کار میومدن بیمارستان تا صبح، دوباره از همونجا میرفتن سرکار 

والا خانم هاشون هم چقدر بزرگوار بودن، بارها زنداداشم شب میومد بیمارستان هم بابام رو ببینه هم شوهرش رو 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

شبای که شوهرت نیست توام برو خونه مادرت بمون

خدا رو خوش نمیاد بخوای جلوی شوهرت بگیری تا نره

مادر شوهر و پدر شوهر منم فوت شدن شوهرم تو دوران مریًضیشون کلا بالا سرشون بود منم کمک حالشون بودم 

بهترین بیمارستان و بهترین خورد و خوراک و دارو براشون تهیه کرد

همیشه هم دعای خیرشون دنبالمون هست میدونم

چون شوهرم مدام پیشرفت میکنه

پول داشته باشه. یک عمر زحمت کشیده برای بوش . دو شب سهم نداره؟؟؟؟خدایا شکرت که یه عروس دسته گل بهمون ...

واقعا چه ربطی داره 

پدر مادرم کم مونده بود منو بذارن رو چشمشون 

ایناهم اولش اومدن نگفتن قراره چنین چیزی باشه منو شبا ول کنه بره تنها !!!،

چون پدرشوهرم هنوز در قیدحیاته

بعد الان دم عروسی که اومدیم خونه خودمون  فهمیدم چنین چیزی هست

من همسرمه شغلشو دقت کردم بدون شیفت باشه با همکارای خودم ازدواج نکردم حق دارم بخوام هرشب کنارم باشه 

شبای که شوهرت نیست توام برو خونه مادرت بمونخدا رو خوش نمیاد بخوای جلوی شوهرت بگیری تا نرهمادر شوهر و ...

حیف هم شاغلم هم دانشجو 

بخدا گناه نکردم اواره بشم ،

کلی از همکارام خواستگارم بودن گفتم نه نمیخوام شیفتی باشه کارش

که متاسفانه اینجور شد ...

پسرشه چرا ول کنه تو هم مریض بشی بچت نمیخای مراقبت باشع

اخه مریض اونجوری نیست 

در حد همون فشار عادی و پادرد اینا که همه پیرا دارن 

ولی یکم رسیدگی لازمه الکی میگه وای قلبم میگیره تنهام و فلان