2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نمی دونم دقیقا همین بود یانه ولی دختر من یه مدت لکه های این طوری داشت می گفت می خاره حجامت کبد کنار قوزک پا و حجامت عام کرد.استرسش با کمک خودش مدیرت کردم .تو هوا گرم نبردمش .غذا مضر مخصوصا شکلات حذف کردم بعد یه مدت خوب شد.البتع پیش دکتر هم بردم می گفت آلرژی هست ولی داروهای اثر نداشت 

من پیج دکتر شهزادشیرازد رو دیدم که درمان برای بیماری های پوستی پیدا میکنن دیگه نمیدونم برای این بیماری هم درمان پیدا کردن یا نه

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤