منیزیم برای کاهش میل به شیرینی خیلی خوبه. من از بهمن شروع کردم بستنی و شیرینی و پفک و چیپس و نوشابه اینا رو گذاشتم کنار. با اینکه وحشتناک دوست داشتم. الانم نسبت بهشون بی میل شدم.
وقتی ارزشها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
وقتایی که یه تاپیک قدیمی میبینم میرم استارترش رو چک میکنم اگه دیگه فعال نباشه دلم میگیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم به فکرم میرسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست. حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی میکنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤
تو اون دختره نبودی تو بیوت نوشته بودی شوهرم پلیس باشه مخصوصا مواد مخدر؟
قبلن نوشته بودی.
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
کیم نیست یه جور دوقلوعه که روش کاکائو داره آره کیم هم هست
میددنم چی میگی
اونا خیلی خوشمزن
من بودم میخوردم فردا بعد از ظهر میرفتم پیاده روی😂😂
تو اون دختره نبودی تو بیوت نوشته بودی شوهرم پلیس باشه مخصوصا مواد مخدر؟ قبلن نوشته بودی.
نههه😂 شوهرمن میکانیک
من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️