2777
2789
۲۶ سالمه بچه حساب میشه با فوبیا آشنایی داری

تو چی با زندگی مشترک آشنایی داری؟ با بچه ناخاسته چطور؟ مثلا یهو دو تا شد میخای بکشیش

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
فوبیا دارم اصلا مجرد ترس دارم داداش معلول دارم از زندگی بریدتم

اگه موضوع معلولیت برادرت هست حتما قبل از اقدام برای بچه با پزشک مشورت کن 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جبر روزگار طرف مقابل راضی میشه

بچه چه گناهی کرده که بیاد تو دنیایی که مادرشم دوسش نداره.وقتی بدت بیاد نمیتونی برخورد مناسبی هم باهاش داشته باشی

بچه داری وظیفه و روتین زندگی نیس،عشق میخواد اگه نباشه تحملش سخته خصوصا برای خانم

۲۶ سالمه بچه حساب میشه با فوبیا آشنایی داری

از زایمان می‌ترسی ؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اگه موضوع معلولیت برادرت هست حتما قبل از اقدام برای بچه با پزشک مشورت کن

نه اون که بعد از به دنیا اومدن اینطور شد ولی 

چهار سال مثل گوشت تیکه بود 

بعدش راه افتاد حرف نزد 

بعدش که حرف زد حمله هاش شروع شد 

بعد حمله وسواس و ......

حالم از بچه به هم میخوره زندگی مو گرفت این بسه دیگه

ارزومه برم شمال یا یه مسافرت یه روزه

تو چی با زندگی مشترک آشنایی داری؟ با بچه ناخاسته چطور؟ مثلا یهو دو تا شد میخای بکشیش

اره با زندگی مشترک آشنایی دارم

با فقر 

با مریضی 

با کار نکردن مرد خونه که بابام باشه ما تاوانشو میریم

با معلولیت داداش

با افسردگی مامانم 

بازم بگم 

اره با زندگی مشترک آشنایی دارمبا فقر با مریضی با کار نکردن مرد خونه که بابام باشه ما تاوانشو میریمبا ...

اینا سختی های خانوادگی بوده ربطی به شوهرت نداره. شاید شوهرت کاری باشه و بتونه ده تا بچه ام بزرگ کنه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝