2777
2789
عنوان

یه راهکار بدین شوهر آیندمون تو خواببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست
وای خدا چه بد خب لاشی ها ک مشخصن بچه مثبت هاهم ک اینطوری نقاب میزنن پس تکلیف ما دخترا چی میشه؟

دقیقا تکلیف ما معلوم نیس چیه 

ببین پسره کلی ریش و پشم به هیچ دختری نگاه نمیکردن تو دانشگاه سر به زیرررررر ولی رفتم تو پیجش خیلی چیزا معلوم شد دیدم تولد یکی از دخترای دانشگاهمون ک بلاگره رو تبریک گفته عکسای مدل میکاپ دانشگاهمون رو لایک کرده استوری هاشونو ریپ میزد و .......

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

ی کراش داشتم دقیقااااا همین مدلی بود ک میگی دقیقا همین ویژگی ها سر به زیر نسبتا مذهبی موی ساده ریش ل ...

دیه امیدم تا امید شد 

لعنت بهشون 

حتی با دخترا هم حرف نمیزد؟حتی سر کلاس؟

آخه یه کلاس مشترک دارم باهاش 

ببین اصلا برنمیگرده دخترا رو ببینه اصلا با دخترا حرف نمیزنه 

اما من نتونستم اینستاشو پیدا کنم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیه امیدم تا امید شد لعنت بهشون حتی با دخترا هم حرف نمیزد؟حتی سر کلاس؟آخه یه کلاس مشترک دارم باهاش ب ...

دقیقا همینجور من حذب همین سر به زیریش شدم نگاه نمیکرد به کسی اصن تو اکیپ دخترا نبود برخلاف بقیشون..... 

ولی الان ک فالو دارمش نظرم صد راجع بهش عوض شده

رشته ی کراشه تو چیع؟؟؟

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

دقیقا همینجور من حذب همین سر به زیریش شدم نگاه نمیکرد به کسی اصن تو اکیپ دخترا نبود برخلاف بقیشون... ...

رشتشو نمیدونم 

فقط یه کلاس مشترک باهاش دارم و موقه امتحان میبینم گاهی تو دانشگاه تو سالن هم میبینمش 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

رشتشو نمیدونم فقط یه کلاس مشترک باهاش دارم و موقه امتحان میبینم گاهی تو دانشگاه تو سالن هم میبینمش

چی ازش میدونی پس😑

چی ازش میدونی پس😑

فقط میدونم رسما دیوونه شدم 

۷ ماهه دارم ذوب میشم 

باور کن از این دخترای،هول نیستم 

اتفاقا خیلی واسه پسرا گارد میگیرم.(این حرفو یکی از پسرای دانشگاه بهم زد باهاش بحثم شده بود )

اما واقعا عاشقش شدم

فقط میدونم رسما دیوونه شدم ۷ ماهه دارم ذوب میشم باور کن از این دخترای،هول نیستم اتفاقا خیلی واسه پسر ...

ایشالا وقتی از نزدیک شناختیش تصوراتت بهم نریزه