2777
2789
عنوان

با شوهر رفیق باز چجوری باید برخورد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 121 پست

زیر بار غذا درست کردن نرو .چرا باید این عده رو ببرید اونجا مگه هتله.برید سوییت بگیرید همه کمک کنن براغذا درست کردن .مردا مواد لازم بخرن خانما درست کنن البته با کمک اقایون .ازحالا رو نده به شوهرت بگو نمیتونم .وهرجا رفت شماهم برو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم یه حرف درست حسابیولی چون زن باباشه همسر من توقع داره من میزبانی کنم

ببین مطمئنی که بقیه کمکت نمیکنن؟ اگه مطمئنی که یبار دیگ از در لوس بازی و اینا وارد شو بهش بگو عزیزم خیلی دلم میخواد باهات بیام مسافرت ولی ی موضوعی اذیتم می‌کنه ( بعد قضیه رو بهش بگو) اگه دیدی بازم تهاجمی برخورد کرد توام بهش بگو که اگه راحتی تو براش مهم نیست توام باهاشون نمیری اینجوری حداقل میفهمی که توام تو اذیتی و نمیری

زیر بار غذا درست کردن نرو .چرا باید این عده رو ببرید اونجا مگه هتله.برید سوییت بگیرید همه کمک کنن بر ...

من حتی بهش میگم درست نیست این همه آدمو برداریم 

بریم خونه اونا شاید اصلا راحت نباشن اینجوری

ولی رفیقاش اولویت ترن 

اینم یه حرف درست حسابیولی چون زن باباشه همسر من توقع داره من میزبانی کنم

ولی در کل با سیاست سعی کن از جمع رفیق‌اش دورش کنی نه اینکه داد و بیداد و قهر و این چیزا اصلا راهش نیست بدتر روش باز میشه 

ببین مطمئنی که بقیه کمکت نمیکنن؟ اگه مطمئنی که یبار دیگ از در لوس بازی و اینا وارد شو بهش بگو عزیزم ...

اگه بقیه کمک میکردن که اوکی بودم من ولی میدونم

چون میان خونه اونا فک نکنم کمک کنن مث مهمون میان

میشینن منم باید برای اون همه مرد و زن غذا درس کنم

تازه بلدم نیستم

اولش من پرسیدم ازش گفتم من از آدم رفیق باز بدم میاداونم گفت نه من رفیق باز نیستم ولی دروغ گفت خیلی ر ...

شوهر خواهرم رفیق بازه ،وقتی بحث رفیق هاش پیش میاد ،انگار اونا از زن و بچه ش مهمترن براش،ولی خواهرم خیلی براش مهم نیست 

شوهر خواهرم رفیق بازه ،وقتی بحث رفیق هاش پیش میاد ،انگار اونا از زن و بچه ش مهمترن براش،ولی خواهرم خ ...

ولی من خیلی میترسم ازین موضوع چون تو شرایطایی بخاطر

رفیقاش قرار میگیری که شاید دوس نداشته باشی اصلا

مثلاً تو تاپیک قبلیام گفته بودم رفت وام ازدواجمونو یه قسمتی شو قرض داد به رفیقش گفت پول لازمه درحالی که وضع

مالی ما خیلی از اون بدتره

نمی‌دونم که اخلاق شوهرت چجوریع من خودم خیلی آدم حرصیم تا الآنم کند زدم تو رابطمون با همسرم روز به رو ...

مال منم همینه خیلی وقتا نمیشه سیاست بخرج داد با همچین

آدمایی که هیچی نمیفهمن