2777
2789

یعنی متنفرم از این کار اقا شما که میدونی میترسی یا بدت میاد چه کاریه خودت و دعوت میکنی خونه منی که پت دارم بخدا پت من از تو برام خیلی عزیزتره اصلا حاضر نیستم حتی یک ثانیه تنها باشه یا تحت فشار باشه که بقیه خوششون بیاد 

مثل اینه که شما میری مهمونی بگی ببخشید من از پسر کوچیکتون خوشم نمیاد چندشم میشه بگین بره تو اتاق یا بگین مثلا فلانی من از خانومتون میترسم بذارینش تو اتاق تا من برم 😑😑😑😑

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی داری؟سگ یا گربه ؟وقیحانه تر میدونی چیه؟اینک میگن بنداز بره 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻من یه گربه ی خیلی خیلی کوچولو و ناز دارم اسکاتیش اصلا طرف کسی نمیاد با این وجود اون سری یکی با اینکه میدونست گربه داریم اومد زن گنده جیغ جیغ گربرو بزار تو اتاق درم روش قفل کن نیاد بیرون گربه ی منم میترسید تو اتاق تنها خب مگه مجبورید بیاید 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

چی داری؟سگ یا گربه ؟وقیحانه تر میدونی چیه؟اینک میگن بنداز بره

تو خونه یه گربه دارم نزدیک چهار سالشه یعنی به خاطرش تقریبا حاضرم با ۹۰ درصد ادمای دورم قطع رابطه کنم بدون رو در وایستی 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بدون دعوت اومدن مگه من خودم بفهمم کسی سگ رو تو خونه ...و نه تو حیاط نگه میداره خونه اش نمیرم ...از د ...

بله الان اصلا شرایط دعوت هم نداشتم خودشون اومدن 

تو خونه یه گربه دارم نزدیک چهار سالشه یعنی به خاطرش تقریبا حاضرم با ۹۰ درصد ادمای دورم قطع رابطه کنم ...

میدونم چی میگی 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خب مگه مجبورن اینا که اینطورین باید عقلشون برسه خودشون نرن

والا من احترام میذارم که خوششون نیاد ولی اونا برای من انگار احترام متقابل قائل نیستن