2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست از حرف مادرم

128 بازدید | 6 پست

من میخواستم دماغم عمل کنم مادرم نمیزاره میگ هر کی خرابه این کار و میکنه گفتم جرا دختر عموم عمل کرده کجای اون خرابه. گفت اون از صبح تا شب تووخونه کار میکنه حق داره عمل کنه مادرش حق داره اجازه بده .

توچی؟؟؟

خیلی دلم شکست از این حجم از بی نمکی دستم 

بخدا نزدیک ی سال خرج خونمونو میدم چون بابام ول کرده رفتع ما رو

مامانم پاشو عمل کرده بخدا بیشتز کارای خونه رو میکنم اون بیشتز شام و ناهار میپره ولی واقعا حقم نبود این حرفو بشنوم بعد. اینک صدمو گذاشتم واسه خانوادم💔💔💔💔

دلم مرگ میخواد. کاش امشب بخوابم دیگ چشامو باز نکنم .خدایا اگ تو زندگیم ی کار خیری انجام دادم میخوام عوضش امشب مرگمو بدی💔💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمل نکن 

تو خیابون میری سی نفر آدم می بینی 

قیافه ها کپی همدیگه 

اصلا قشنگ نیست 

تکراری میشی

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بخاطر اینک بخاطر ی عمل این حرفا رو شنیدم کم نیست وقتی صدتو میزاری آخرش بگن کاری نکردی

درکت میکنم نگران نباش مامانا زود رام میشن

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

عمل نکن تو خیابون میری سی نفر آدم می بینی قیافه ها کپی همدیگه اصلا قشنگ نیست تکراری میشی

اتفاقا الان تو یه تایپک بحثش بو

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷