2777
2789

نشکونم گرفت دستمو فشار داد محکم جلو مردم عصبی شد گفت هاااااا یعنی چی هاااااا 

گفتم تو بابات آخوندها نمیشه من نمیتونم چند سال صبر کنم شاید نشه 

گفت پسر پولدار میخای دردت چیه بهت گفتم ماشین میگیرم خونه میگیرم یعنی چی این کار با من نکن 

عصبی شد صورتش قرمز شد دستمو فشار میداد هر چی میگفتم ول کن گفت ولت نمیکنم و...

ی گروه هم داریم پرش دختر پسر هست با همه گرم میگیره

بگید چیکار کنم راجبش تاپیک قبلی گذاشتم شرایط شو خانوادش و خودش

تازه امشب گریه کرد اون حرف ها بهم زد تاپیک قبلیم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

اگه پسر آخونده و تو یه دختر امروزی هستی دوست داری به خودت برسی ماچش کن بزار کنار وقتتو تلف کن

گفت برو ناخن بکار و اینا 

اول بهم گفت لش نپوش حالا که دید بهش گفتم هااااا چی گفتی گفت من خودم بدم میاد از آخوند اینا من کاری با لباس هاتو ندارم بپوش ولی شال سرت باشه 

همیشه به شالم که می‌ره عقب گیر میده 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت برو ناخن بکار و اینا اول بهم گفت لش نپوش حالا که دید بهش گفتم هااااا چی گفتی گفت من خودم بدم میا ...

اگه عرضه داشت باهاش بمون اگه نه ولش کن میدونی موقعیت شغلی مردا ۳ برابر زنه وقتی اینهمه زن بیرون کار میکنن پس کار هست و منم پست های قبلیتو خوندم درسته همه مخالف اند ولی اگه طرف مقابلت خوب باشه چرا که نه ولی ته تهش اذیتت میکنه ولش کن یادتم باشه پسری که دوست داره نمیزاره اشک های تو به خاطر اون بریزه بار اولم بی تفاوت بود بار دوم نمیزاره من خودم ۶ ساله متاهلم فرق مرد و یه عوضی رو قشنگ فهمیدم یه مردی که از صبح تاشب به خاطر من سرکاره آخرشم میاد با ناز من میرقصه همچین آدمی برای تو نیازه و در آخر به حرف دلت خوب گوش اون بهتر از هرکسی راهنمای توعه 

اگه عرضه داشت باهاش بمون اگه نه ولش کن میدونی موقعیت شغلی مردا ۳ برابر زنه وقتی اینهمه زن بیرون کار ...

اصلا بدش میاد گریه کنم 

میشینه باهام گریه می‌کنه. 

درکم می‌کنه

چون خانواده هامون مثل هم هستن .

مامان من میگه حافظ قرآن نباید با پسر چت کنه ناپدری اون میگه چت کردن حرام هست 

مامانم و باباش مخالف رابطه ما هستن

مامانم فقط میگه درس و درس و آخرش باید با یکی ازدواج کنی که راست هم نکنه میگم چرا میگه چون هول نیست خیانت نمیکنه میگم مگه تو میخای شوهر کنی . گفت باید بری دانشگاه موقعیت بهتر 

من که نخاستم اول راه با پسره ازدواج کنم کلی گفتم باهاش باشم شاید قسمت بشه یا نشه. 

مامانم میگه حتی تلفنی هم حرام حرف بزنی ناپدری اون هم همین شکل 

بعد پسره گفت اینقدر تو مغزت میخونه تا بیخیالم بشی 

بعد پسره حالا هنوز برای شناختنش زوده باید خیلی باهاش بمونم تا بشناسمش خوب دقیق . 

اما واقعا تایید میکنم شخصیتش عالیه و دوستم داره 

یجوری از بی کسی بی خانوادگی عاشقم شده 

می‌دونی یعنی چی منظورم ؟

اگه عرضه داشت باهاش بمون اگه نه ولش کن میدونی موقعیت شغلی مردا ۳ برابر زنه وقتی اینهمه زن بیرون کار ...

می‌دونی سختی کشیده پخته شده 

عرضه آن داره 

نه مثل پسرای الان خاستگار داشتم پسره همش با پول باباش خونه و ماشین داشت عرضه هیچی خودش نداشت هیچی بدست نیوورد و قلیونی بود همش الکل و شراب اماااااا پولدااااااااااااار هر پول مامانم میگه همین خوبه 

آره اون هم همین شکلی محبت می‌کنه منو میبینه 

همش میخواد نزدیکم باشه منم ببینه 

اما من بازم احتیاط میکنم می‌دونی میگم توی این دنیا همه چیز ممکنه شاید یهو بهم نارو زد و خیانت 

خیلی احتیاط میکنم خودشم گفت خیلی زرنگی 

پسر آخونده؟🤦‍♀️

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

پسر آخونده؟🤦‍♀️

ناپدریشه

ناپدریشه

آهان

خودت فکرات و بکن 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

هر دو چن سالتونه عزیزم

۲۰

۲۰

خب  ببخشید عزیزم  فک کنم  فعلا  زوده  برا  این   تصمیم        برا ازدواج   فعلا  عجله نکنید  تا  کمی بزرگتر بشید 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم