2777
2789

دارم خل وضع میشم  مغزم داره ارور میده هر چیزی که بگید راحبش نگرانم از آینده خودم بگیر تا آینده پسر ترامپ بهش فکر میکنم نگران مرگ خودم هستم تا مرگ تک تک اعضای فامیل همش فکر میکنم قرارع به اتفاق بد بیفته  همه روز در حال فکر کردن به رفتاراری دیگرانم خیلی حالم بده چیکار کنم آروم تر بشم ؟

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس لرزش و استرس ام بخاطر همینه 🥲نخورم بی حال ترینم

وا معلومه دختر به خاطر اونه 😐

اعتیاد پیدا کردی بهش یه مدت نخوری کم کم بهتر میشه این بی حالیت 

به جاش آب بخور خوابتو درست کن

وا معلومه دختر به خاطر اونه 😐اعتیاد پیدا کردی بهش یه مدت نخوری کم کم بهتر میشه این بی حالیت به جاش ...

آهوم اصن نباشه بهم می ریزن بخورمم لرز میگیرم وای غلط کردم دیگ نمی‌خورم 

ماها هر روز صرفا بخاطر عادت، در معرض بمباران حجم زیادی از اطلاعات بی مصرف هستیم و در ناخودآگاه ماها جا میگیره، اینستاگرام و یوتوب و وب‌گردی و اخبار مختلف و ... کافیه سطح این موارد رو کنترل کنیم و آروم آروم محدود کنیم به شعاع واقعی و هدفمند زندگیمون!! اونوقت میتونیم زندگی بهتر و موفق تری داشته باشیم...

درست مثل سال‌های کنکور که مهمونی، تفریح، دوستان و ... رو محدود میکردیم تا تمرکز بره روی مطالب اصلی و کنکور!!

تمام زندگی همینه!!

منم یه روزی فهمیدم جنبه دریافت این حجم از اخبار و مطالب مختلف رو ندارم و منو درگیرم میکنه، سالهاست اینستاگرام و ... ندارم!! و کلی محدودیت دیگه گذاشتم برای خودم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ماها هر روز صرفا بخاطر عادت، در معرض بمباران حجم زیادی از اطلاعات بی مصرف هستیم و در ناخودآگاه ماها ...

دقیقا آفرین من بدترین حالت های روحی رو وقتی دارم که تو نی نی سایت و اینستاگرام میچرخم ایسنتا حذف کردم ولی این لعنتی حذف شدنی نیست 

دقیقا آفرین من بدترین حالت های روحی رو وقتی دارم که تو نی نی سایت و اینستاگرام میچرخم ایسنتا حذف کرد ...

دوستم در آستانه مهاجرت بود و مدام قیمت دلار میرفت بالا، انقدر لحظه به لحظه اخبار و موارد مرتبط با نرخ ارز رو دنبال میکرد و حرص میخورد تا... باور میکنی بینایی چشم چپش رو کامل از دست داد!!

نزدیک دوماه موبایل رو خاموش کرد و فقط کارهای روزمره خودش رو انجام می‌داد آهسته آهسته بینایی برگشت!!

ابعاد زندگی بسیار زیاده، به تعداد آدم‌ها و شرایط‌ها و ... ماها توانایی تجسم و حضور در تمام اون مسیرهارو نداریم و جا می‌مونیم از زندگی خودمون!! مثلا همینجا من هر تاپیک نمیرم و سریع رد میشم تا برسم به مواردی که تجربه داشتم ویا برام مثبته و تمام!!

از طرفی یاد بگیریم در مواردی که واقعا کاری ازمون بر نمیاد وارد نشیم، مثلا بینایی دوستن یا همون ترامپ ویا تصمیمات اون که مثال زدید خودتون!!

سرگرم زندگی خودتون باشید ...

به امید اینکه تحصیلات دارید و درک میکنید پیشنهاد میدم ماتریس آیزنهاور رو ببینید و در موردش مطالعه کنید. علاوه بر اولویت بندی صحیح، چرایی حضور محدود در سایت‌هایی مثل اینجا، کانال‌های خاص و ... رو هم براتون شرح میده، خلاصه اینها پاداشی کوچک هستن برای اینکه  برنامه‌هام رو به درستی انجام دادم!! و خیلی جالبه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.