2777
2789
عنوان

میخوام مجددا واسه کنکور بخونم

230 بازدید | 25 پست

من الان بهداشت عمومی روزانه ام اگه انتقال بگیرم به  مامایی شهریه پرداز اونوقت میتونم بدون انصراف کنکور شرکت کنم؟ مشکلی ایجاد نمیکنه چون قبولی اولیه ام روزانه بوده؟ میخوام مرخصی بگیرم بخونم بابت مرخصی گرفتن هم باید شهریه پرداخت کنم یا نمیخواد؟ 

بعدش من تو همه درسا پایه خوبی دارم بجز ریاضی واسه اینکه به درصد متوسط و خوبی برسم توش فینیتو کرمی رو ببینم یا سالیه نه اش؟ خود استاد جزوه هم داره دیگه؟(از تلگرام دانلود کنم) 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

شهریه و اینا رو نمیدونم

ولی ریاضی به نظرم سالیانه ببینی بهتره با تست

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریه و اینا رو نمیدونمولی ریاضی به نظرم سالیانه ببینی بهتره با تست

مثلا من بعضی مباحث مثل تعیین علامت همیشه تستی حل میکردم روش تشریحیش رو اصلا بلد نیستم اینا رو هم توضیح میده یا نه؟

مثلا من بعضی مباحث مثل تعیین علامت همیشه تستی حل میکردم روش تشریحیش رو اصلا بلد نیستم اینا رو هم توض ...

بله کامل توضیح میدن

ریاضی واقعا درسی یه که نمیشه توی چند جلسه کوتاه جمع بشه خصوصا وقتی پایه نیاز به کار کردن داره

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بله کامل توضیح میدنریاضی واقعا درسی یه که نمیشه توی چند جلسه کوتاه جمع بشه خصوصا وقتی پایه نیاز به ک ...

دوازدهم رو اصلا مشکل ندارم تو دهم یازدهم مشکلم بیشتر تعیین علامت (تشریحی) و لگاریتم هست 

دوازدهم رو اصلا مشکل ندارم تو دهم یازدهم مشکلم بیشتر تعیین علامت (تشریحی) و لگاریتم هست

اگه همین دو فصل رو تنها مشکل داری، دوره‌ی شروع از مهر رو براشون ببین

فرق سالیانه و شروع از مهر تو چیه؟

فرقی ندارن. جزوه‌شون یکی‌یه

شروع از مهر فقط سریع‌تر میگه