2777
2789
بچه دارم

خوب فک کن آرزوتو برآورده شده مرده میخوای با بچه ات چیکار کنی!؟؟ الان انجام بده . یا بچه اتو بگیر . یا بده بهش خودتو راحت کن

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب فک کن آرزوتو برآورده شده مرده میخوای با بچه ات چیکار کنی!؟؟ الان انجام بده . یا بچه اتو بگیر . ی ...

نمیتونم طلاق بگیرم چون بچمو دوسدارم

شوهرمم معتاد و بیکار نیس بی آبروعه بچه ننس

نمیتونم طلاق بگیرم چون بچمو دوسدارمشوهرمم معتاد و بیکار نیس بی آبروعه بچه ننس

مال من بچه ننه اس هنوز با ننه اش زندگی میکنممم کاش میتونستم ویس بدمممم بهت 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بچه یتیم بشه هر ننه قمه بیاد یه تو سری بهش بزنه؟ خب ازش جدا شو 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

تو اگه عرضه تنها زندگی کردن داشتی هر جور شده بود طلاقتو میگرفتی بچه و اینا واسه امثال شما بهونس. یه روزم نمیتونین بدون شوهر زندگی کنید حالا آرزو مرگ میکنی

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

استاتر خب جدا شو دیگه چرا آرزوی مرگش داری

مادر یکی از دوستای من ۱ماه پیش میگفت کی این شوهرم میمیره حقوقش بگیرم دقیقا زد و خودش مرد 

هیچوقت نباید آرزوی مرگ کسی کرد 

اگه نمیتونی زندگی کنی جدا شو و با بچت زندگی کن و سرکار برو و مهریت هم بگیر یا پیش خانوادت با بچت باش سرکار برو

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚