2777
2789

متولد۸۲ ام

سال۴۰۱ اولین کنکورم بود نخوندم

سال۴۰۲ دومین کنکورم بود با وجود خوندن موفق نشدم

اگه فکر میکنی سال ۴۰۳ موفق شدم سخت در اشتباهی بازم مردود شدم

و حالا سال۴۰۴

رشته تجربی. تراز معدل۹۱۰۰ تراز کنکور۷۷۰۰ و فرهنگیان اموزش علوم تجربی قبول شدم

تراز کل ام۸۵۱۱

تصمیم داشتم فرهنگیان بمونم اما امان از مشاورها 

هنوز رتبه ام نبومده بود همه میگفتن ترازت بد نیست. امسال تراز های سیوی نیست. امسال سقف تراز پایین اومده. امسال نهایی ها سخت بوده . یه سال پست کنکوری حالا میخوای بری فرهنگیان؟!!!

به هزارتا مشاور زنگ زدم از هزارنفر کمک گرفتم مدیر مدرسمون مدام زنگ میزد نیا دبیری برو پزشکی تعهدی

میگفت کسی ک سه سال پشت کنکور مونده برا پزشکی میتونه هشت سال هم تعهد بده علاقه داری انصراف بده از فرهنگبان

همه مساورا بهم گفتن رتبت بین پنج تا هفت هزار میشه و تعهدی میاری گفتن پارسال تا رتبه یازده هزار تعهدی دادیم

و من .من نادون

من احمق

بزرگترین قمار زندگیم رو کردم و از فرهنگیان انصراف دادم

و حالا من موندنم و رتبه ۶۸۰۰ منطقه سه و۲۴ هزار کسوری

من موندم و درد

من موندم و خستگی

من موندم و سرکوفت خانواده

من موندم و حسرت

من موندم و پشیمونی

من موندم و خستگی 

من موندم و هزار لعنت و نفرین به خودمخیلی یخته بعد سه سال بخوای با این حال داغون و دل تیکه تیکه شده بری دانشگاه.این شبا که میخوابم ارزو میکنم صبح بیدار نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه یه روزی برای اینکه اینجوری خودت رو برای کنکنور اذیت کردی از دست خودت عصبانی میشی 

این روزها هزار تا راه پیشرفت وموفق بودن هست 

پزشکی عالیه خوبه ولی هزاران نفر داریم موفق درامد عالی حتی از طریق رشته های دیگه شانستو یه مسیر دیگه امتحان کن

خدا از سر این مشاوره های کنکور نگذره.

تروخدا پولتون را به اینا ندید.

میدونید اینا چه رشته ای خوندند؟ میدونید برای اینکه به شماها مشاوره ی هر رشته ای را بدند تویگوگل یه سرچ ساده میکنند و بر اساس انچه شنیدند حرف میزنند.(انچه که من دیدم)

یکی از این مشاورهای گرون و به اصطلاح با سواد منو با رتبه ی سه رقمی از نظر درسی بدبخت کرد.

بهترین مشاور دانشجوهای همون رشته هستند. با اینده ی خودتون بازی نکنید

خدا از سر این مشاوره های کنکور نگذره.تروخدا پولتون را به اینا ندید.میدونید اینا چه رشته ای خوندند؟ م ...

من مشاورم دانشجو پزشکی بود اونم گفت انصراف بده پیراپزشکی ها از فرهنگیان بهتره حالا پشیمونم خیلی

من مشاورم دانشجو پزشکی بود اونم گفت انصراف بده پیراپزشکی ها از فرهنگیان بهتره حالا پشیمونم خیلی

اون فقط پزشکی میخوند، یه دانشجوی پزشکی مگه از فرهنگیان سر درمیاره؟ مگه یه دانشجوی پزشکی از رشته ی اتاق عملو هوشبری که کارشون فقط توی اتاق عمله سر درمیاره؟ میدونم این حرفم دردی ازت دوا نمیکنه ولی شاید یکی این کامنتو بخونه و به این مشاوره ها اعتماد نکنند.

شما هم انشاالله میتونید تعهدی بیارید.

اون فقط پزشکی میخوند، یه دانشجوی پزشکی مگه از فرهنگیان سر درمیاره؟ مگه یه دانشجوی پزشکی از رشته ی ات ...

میدونم با دستای خودم خودم رو بیچاره کردم چقدر پدرم گفت نکن نکن گوش ندادم خدا لعنتم کنه