2777
2789

بعضی هابچه نمیخان دوقلووسه قلوباردارمیشن تازه همش ناشکرن وحتی بیشترشون سقطم میکنن وازخداطلبکارم میشن اماخانواده های هستن که سالهااااااااادرانتظارفقط یه بچه میسوزن.خدایااااااحکمتت شکرررررررر

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بحق ابروی امام رضا هر چ زودتر بچهای سالم و صالح و پرروزی نصیبتون بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

سرتو با چیزای دیگه گرم کن گلم

منم تا وقتی پیگیر بودم باردار نمی‌شدم،همین که بیخیال شدم و حتی جلوگیری داشتیم باردار شدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

سرتو با چیزای دیگه گرم کن گلممنم تا وقتی پیگیر بودم باردار نمی‌شدم،همین که بیخیال شدم و حتی جلوگیری ...

قدات شم دردم همینه تک وتنهاتوغربتم نافامیلم نه دوستی نه آشنای نه هم صحبتی دارم عقلم ازتنهایی ازدست میدم باردارشدم سقط شد.به کل ناامیدم الان به خاطرسقط پیشگیری میکنم ماه سومه دیگه.

قدات شم دردم همینه تک وتنهاتوغربتم نافامیلم نه دوستی نه آشنای نه هم صحبتی دارم عقلم ازتنهایی ازدست م ...

انشالله باردار میشی گلم خودتو اذیت نکن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

برا منم دعا کن که حامله بشم ، آن شالله به حق امام رضا هر چی میخوای خدا بهت بده

الهی به حق ضامن آهوکه خداهمون لحظه دعات اززبونت بگیره وببره برای اجابت